воскресенье, 20 мая 2012 г.

Ківі для схуднення


Ще якихось 20 років тому далеко не кожна російська родина чула про те, що таке ківі. Тим більше не знала, з чим його їдять і що з ним взагалі роблять. І якщо комусь і вдалося десь «відірвати» цей маленький невигадливий фрукт (який до всього виявився ще й ягодою), то задоволення від нього отримати не вдавалося: куди застосувати цю «солодку картоплю» не міг зрозуміти ніхто.

Це сьогодні ми знаємо, що ківі - китайський агрус. І що він дуже смачний (як потім з'ясувалося!) Та ще й корисний. І купити ківі в Росії та інших країнах колишнього Союзу вже давно не проблема. Однак донині не всі знають, що за допомогою ківі можна здорово схуднути! І це правда.

  Китайський, але корисний!

Хто б міг подумати, що цей самий ківі має багатющий склад і здатний лікувати безліч різних хвороб. Тим не менш, ківі містить багато клітковини, калію, кальцію, магнію, вітамінів, а також фосфор, залізо, цинк, антиоксиданти та амінокислоти. Один плід ківі забезпечить вам добову потребу організму у вітаміні С (якщо не більше). Він знижує ризик утворення тромбів, зміцнює нервову систему, підвищує гемоглобін і зміцнює імунітет, нормалізує білковий обмін, виводить холестерин токсини, покращує травлення. Та ще й жири спалює! І при цьому при всьому в одному плоді лише 60 ккал!

Якщо ви щільно пообідали, дієтологи рекомендують закінчити трапезу цією ягодою: запобіжить появу відрижки та тяжкості в шлунку і посприяє швидшому перетравленню їжі.

Взагалі ківі рекомендують їсти при простудних та вірусних захворюваннях, при авітамінозі, втоми, слабкості, занепаді сил, депресії, атеросклерозі і багатьох інших захворюваннях.
  Щоб худнути, їжте ківі

Ківі для стрункої фігури корисний у будь-якому випадку. Як ми вже сказали, він багатий клітковиною, про користь який ми вже не раз писали.А також активізує вироблення ферментів, що спалюють жирові відкладення, і налагоджує роботу нирок, що сприяє виведенню зайвої рідини з організму. Проносний ефект від цієї ягоди допомагає швидкому виведенню шкідливих для фігури страв (а іноді так хочеться!), В достатку з'їдених напередодні.

Але щоб худнути цілеспрямовано, рекомендується за півгодини до кожного прийому їжі з'їдати 1-2 ківі. Не переживайте, якщо організм нормально переносить актинідії (вона ж - ківі), то кілька плодів в день для нього небагато. Ця ягода також підійде в якості перекусу, в ній у багато разів менше цукру, ніж у більшості фруктів.

А якщо ви взагалі серйозно налаштовані, то й зовсім можете сісти на ківі-дієту. У кого здоровий шлунок - можливо, вам сподобається ідея розвантажувального дня на ківі.

Дуже корисним є жовтий ківі, в тому числі і для схуднення. Але через брак такого в вашому магазині підійде будь-хто.
  Заходи безпеки

Однак не перестарайтеся. Ківі - ягода алергенна. Починайте потроху і стежте за реакцією організму.

Майте на увазі, що в період загострення гастриту, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки вживання ківі протипоказано.


Комментариев нет:

Отправить комментарий