вторник, 1 мая 2012 г.

Як швидко позбавитися від внутрішнього прищика


Часто ми в будь-якому віці стикаємося з такою проблемою: то тут то там виникають хворобливі прищики. То на обличчі, то на тілі, і навіть на ліктях або з внутрішньої сторони стегна - де завгодно! І ніщо то з не бере: ні мазь, ні лосьйони від внутрішніх прищиків не допомагають, а видавлювати боляче, та й лячно - раптом сліди на все життя залишаться. Та тут ще з усіх боків лякають, мовляв, прищі і внутрішнє захворювання органів пов'язані безпосередньо. Так куди бігти, за що в першу чергу хапатися тобі, коли ти молодий і юний, і саме зараз Регал твоя подальша доля, і виглядати потрібно на всі сто, або він / вона ніколи на тебе не подивиться.

І ось вже завтра довгоочікуване побачення з тим самим вподобаним хлопчиком, вже підібрано вбрання, продумані макіяж і зачіска, але раптом ... На обличчі, прям на самому видному місці схоплюється він - прищ! Нехай кажуть, що коли ти чоловікові подобаєшся, тоді він навіть уваги на це не зверне. Насправді ж, чоловіки все і завжди помічають, а прищі на обличчі в дівчини не помітити або залишитися до них байдужими не можливо, до них всі ставляться просто з огидою, в тому числі і чоловіки. З одкровень одного крупного олігарха: "У дівчини, яку можна назвати моєю мрією, повинні бути пухкі губи, довгі ноги, і ... обов'язково чисте обличчя".

Однак, засмучуватися не варто, є способи швидкого позбавлення від прищів. І всі олігархи тоді будуть наші!

Природно, зараз ви скажете, найшвидший спосіб - видавити і забути як страшний сон. Але при цьому пам'ятайте, ви дуже грубо і глибоко травмуєте свою шкіру, а в результаті отримаєте тільки почервоніння. Те місце, де раніше був прищик, буде довго гоїтися, та ще може з'явитися шрам. Тим більше, що немає ніякої гарантії, що на другий день на цьому ж самому місці не схопиться гнійний прищик. Вам це потрібно?

Отже, при гнійничкових висипаннях позбутися швидко від прища може допомогти сіль крупного помелу. Для процедури вам необхідно вирізати з стерильної серветки невеликий гурток. Його діаметр повинен строго відповідати розмірам прища, щоб не викликати роздратування на здоровій шкірі. Тепер готуємо крутий насичений соляний розчин, в ньому змочуємо цей гурток і прикладаємо його до прищі, закріплюючи пластиром. Краще цю процедуру провести на ніч. За час сну сіль витягне весь гній і помітно підсушить шкіру.

Є ще один спосіб швидкого позбавлення від прища: візьмемо таблетку аспірину, подрібни її, змішаємо з невеликою кількістю чистої води до отримання густої кашки і наносимо на прищик хвилин на 10. Ацетилсаліцилова кислота знімає запалення і прискорює отшелушивание шкіри.

Також можете акуратно припікати з кілька разів на день головку прища саліциловим спиртом., Побачите, він швидко зникне.

Ще один старовинний рецепт, який підказує як позбутися прищиків за допомогою звичайного господарського мила, який дістався нам від наших бабусь. Потрібно в руках збити господарське мило в піну і додати в неї дрібку солі. нанести на обличчя мильну піну з сіллю хвилин на 10-15. Коли все підсохне, змити теплою водою, а потім холодною водою. При цьому особа не потрібно витирати. Процедуру можна проводити курсом протягом декількох днів. Однак, для дуже чутливої ??шкіри застосовувати господарське мило в боротьбі з прищами краще не треба.

І наостанок, рецепт очищає дріжджовий маски для шкіри обличчя. Розведіть 3%-ний перекисом водню пресовані дріжджі до консистенції рідкої сметани. Нанесіть отриману кашку товстим шаром на прищики. Змийте водою хвилин через 10. Така маска в самому прямому сенсі "стирає" прищі з гнойничками з шкіри і зменшує запалення на шкірі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий