вторник, 29 мая 2012 г.

Як зробити очі більше за допомогою макіяжу


Використання декоративної косметики, якщо це до часу і до місця, дуже навіть виправдано. З її допомогою можна приховати будь-які дефекти і підкреслити вигідні сторони зовнішності. Те ж стосується і косметики для очей - тушею, тіней, підводки, різних олівців. Всі ці кошти допоможуть нам зробити очі більш виразними, а погляд - привабливим і глибоким.

При вмілому використанні косметики очі можна візуально збільшити. Макіяж для збільшення очей здатний візуально зробити очі більш відкритими і великими. А до цього прагне чимало жінок.

Існує кілька загальних принципів в макіяжі для збільшення очей. Так, слід користуватися все більше світлими відтінками тіней - з їх допомогою можна домогтися ефекту збільшення і «розкриття» очей.

Велику увагу потрібно приділити бровам: їх потрібно надати форму тонкої акуратною лінії (з цією метою вищипує брови знизу). Неслухняні, виступаючі волоски видаляємо без сумнівів; стежимо, щоб ніяких волосків не було в області перенісся. Доглянуті і акуратні брови гарної форми обов'язково зроблять очі більш помітними.

Ні в якому разі не забуваємо про туш, причому наносити її слід густо. Густа туш надає віям об'єм, тим самим робить очі візуально більше. За нанесенні туші, коли вона висохне, доречно буде підкрутити вії - так ми додамо їм форму і виділимо очі. При цьому треба пам'ятати: кольорову туш для очей, якщо ми хочемо візуально очі збільшити, краще не використовувати. Так, і ні в якому разі не забуваємо підфарбовувати нижні вії - в справі збільшення очей вони нам послужать хорошу службу.

Є різні види макіяжу для очей, покликаних візуально їх збільшити. Ми пропонуємо познайомитися з класичною схемою, яка допоможе візуально зробити очі більшими, ніж вони є.

Залежно від кольору очей, волосся і одягу, вибираємо колір тіней. При цьому пам'ятаємо-в незалежності від кольору, відтінок повинен бути світлим. Саме темне колірне пляма наносимо у зовнішнього кута ока. Верхню повіку і внутрішній куточок ока повинні бути за кольором більш світлими. Найбільш світлий відтінок накладається під бровою. По зовнішньому контуру очі наносимо більш темний відтінок - але відразу ж розтушовуємо його до зовнішнього куточка. Олівцем, за кольором бажано світліше чорного, тоненько підводимо верхню повіку біля самої основи вій. Ні в якому разі не ведемо стрілки за лінію зростання вій - наявність стрілок тільки зменшить очі. Тепер справа за тушшю. Так, вії верхньої повіки фарбуємо густим шаром. Можна вії підкрутити попередньо, але можна і після нанесення туші. В такому випадку треба дочекатися, поки туш повністю не висохне, інакше вії можна пошкодити. Також не варто для таких цілей користуватися шпилькою або голкою. І пам'ятаємо про нижні вії: розташувавши пензлик вертикально, ковзаємо їй потихеньку до ока і назад. До речі, при такому макіяжі можна використовувати і накладні вії.

При нанесенні макіяжу з метою візуально збільшити очі, необхідно пам'ятати: у всьому має бути міра. Надлишок косметики може тільки нашкодити. Наприклад, тіні, навіть світлих відтінків, здатні додати жінці вульгарний вид, занадто тонко вищипані брови виглядають так само некрасиво, як і недоглянуті, а густий шар туші сприяє злипанню вій. Все це не додасть жінці ні шарму, ні родзинки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий