среда, 30 мая 2012 г.

Льняна каша користь: чим корисні насіння льону? .



Хочемо розповісти вам про користь льняної каші. Кожна людина в обов'язковому порядку повинна стежити за тим, що вона їсть. Це необхідно для того, щоб підтримувати своє здоров'я в нормі. Збалансоване харчування, яке буде містити всі потрібні мікро і макроелементи, вітаміни та інші цінні речовини, допоможе вам не тільки прожити якісне життя, але і буде профілактикою багатьох захворювань.

Льняна каша, користь для боротьби із зайвою вагою


У першу чергу, варто відзначити, що лляна каша - це не тільки цінне і корисний продукт, але і дієтичний. Завдяки всім речовинам, які входять до її складу, ви зможете не тільки схуднути, але й підтримувати свою вагу на потрібній позначці.

Насіння льону містять у своєму складі дуже багато поліненасичених кислот, які і допомагають швидше спалювати жири. Між іншим, не тільки лляна каша допоможе вам скинути вагу, але і льняне масло для схуднення - відмінний засіб!

Завдяки великій кількості клітковини, яке входить до складу насіння льону, лляна каша допомагає очищати організм від шлаків і токсинів, а так само забезпечує живлення клітин.

Крім цього лляна каша, користь який велика, вступаючи в шлунок, дає відчуття насичення на довгий час.
Завдяки цьому вам не буде постійно хотітися їсти. Можна виключити перекушування, які часто стають причиною зайвої ваги.

Завдяки безлічі вітамінів і цінних речовин, які є в складі лляної каші, організм омолоджується, поліпшується стан шкіри, ваших волосся, зубів і нігтів.

 Тому ви не тільки позбавитеся від ненависних кілограмів, але і поліпшите свій зовнішній вигляд.

 Користь льняної каші для серцево-судинних хвороб

Через те що в лляної каші міститься велика кількість найважливіших жирних кислот, наприклад, Омега-6 і Омега-3, вона є просто порятунком і профілактикою хвороб серця, а так же судин. В результаті застосування лляної каші знижується кров'яний тиск і шкідливий холестерин. А підтримуюча дієта у людей, які вже мають такі захворювання, обов'язково повинна включати лляну кашу.

 Травна система покращується від вживання

Льняна каша корисна для людей, які мають різного роду проблеми з травною системою. В результаті того що спеціальна речовина, що знаходиться в складі насіння льону, обволікає шлунок, утворюючи слиз, а так само має протизапальну та знеболювальну дію. Завдяки цій дії лляна каша відмінно захищає шлунок при різних захворюваннях шлунка, заспокоює і не дає дратуватися кишечнику.

Льняна каша корисна для жінок


Льняна каша дуже корисна для жінок. Причому в різні періоди їхнього життя. По-перше, застосовуючи кашу під час вагітності, ви можете бути впевнені в тому, що ваш малюк буде розвиватися повноцінно. А вже після пологів ви можете використовувати лляну кашу, як засіб збільшення лактації. Якщо ж ви поки ще не плануєте вагітність, то можете використовувати лляну кашу, як спосіб знизити біль під час критичних днів. Користь лляної каші для чоловіків Якщо чоловік буде регулярно вживати лляну кашу, тоді він не буде мати проблем з потенцією, що дуже важливо в умовах великих стресів у житті та проблем в сім'ях і на роботі. Льняна каша допомагає виробленню тестостерону, який і робить позитивний вплив.

Інші захворювання, які лікує лляна каша, користь якої грандіозна!


 Льняна каша так само допомагає боротися із захворюваннями дихальної системи і діє як відхаркувальний і протикашльовий засіб. Ще лляну кашу застосовують як додатковий засіб при лікуванні патологій нирок. Систематичне застосування лляної каші стане непоганим профілактичним засобом проти гормональних онкологічних хвороб. Через те що лляна каша має протиалергічну дію, вона успішно застосовується у людей, які страждають такою патологією. Люди, які хворі на діабет, завдяки лляної каші відчувають себе краще. В результаті цього лікар навіть може знижувати дози інсуліну. Напевно, тепер ніхто не буде сумніватися в тому, що лляна каша корисна для здоров'я і надає позитивно вплив на всі системи і органи людини, в результаті чого підтримується життєва сила і нормальну вагу. Льняна каша хороша для людей будь-якого віку через те, що у неї немає ніяких протипоказань. Тільки виняток становить індивідуальна непереносимість і алергічні реакції. В іншому нарікань на лляну кашу немає. Так як ви тепер знаєте, що лляна каша корисна неймовірно, поспішайте її придбати!

Комментариев нет:

Отправить комментарий