четверг, 17 мая 2012 г.

Як позбутися від розтяжок на стегнах


Будь-яка жінка прагне зберегти своє тіло красивим, пружним і підтягнутим до старості. Це тільки чоловіків шрами прикрашають, а жінці потрібно піклуватися про свою зовнішність. Найбільш популярним є питання до косметолога, як позбутися від розтяжок на стегнах і грудях.Причому задають його не тільки недавно народили жінки, а й молоді дівчата, ще не знають, що таке вагітність.


Причини появи розтяжок

Розтяжки або стриї з'являються на тілі у вигляді яскравих червоних або фіолетових рубців, з часом трохи светлеющіе. Виглядають розтяжки, як шрами, що не дуже приємно. Основною причиною їх появи вважається розрив волокон колагену і еластину в шкірі через сильний напруги.Зарубцьовуються місця розривів сполучною тканиною, яка і виглядає так некрасиво. Виходячи з цього, причинами розтяжок часто виступають:

-вагітність і пологи;
-гормональні зміни;
-статеве дозрівання;
-ожиріння і подальше схуднення;
-активні заняття спортом;
-сильне зростання тканин в перехідному віці;
-спадковість.


Як позбутися від розтяжок на стегнах в домашніх умовах


Звичайно, кращий метод боротьби з розтяжками - це попередження їх появи. Під час вагітності потрібно кожен день натирати шкіру живота, стегон, грудей оливковою олією, воно чудово живить шкіру, насичує її вітамінами, допомагає епітелію поступово розтягуватися. Після пологів на тих місцях, які оброблялися маслом, розтяжок не буде взагалі.

Але що робити, якщо некрасиві рубці вже з'явилися? Можна зробити шкіру більш пружною, зменшивши розтяжки, якщо кілька разів на тиждень натирати під душем стегна особливим скрабом. В почищену від м'якоті апельсинову шкірку насипається морська сіль, мелений кава, сметана або оливкове масло. Потім в розпарену під душем шкіру ця суміш втирається протягом 10 хвилин до появи червоності. Процедуру повторювати кілька разів на тиждень, але не кожен день.

Маслами з розмарину, апельсина, паростків пшениці та лісового горіха потрібно щодня робити масаж стегон вертикальними рухами від коліна до живота. Вітамін Е і активні компоненти цих масел зроблять шкіру пружною і зменшать розтяжки.

Двома краплями мандаринового масла і трьома краплями олії лаванди і неролі, можна зменшити навіть старі розтяжки, якщо змішати їх з чайною ложкою олії з зародків пшениці і втирати отриману суміш у шкіру стегон після ванни.

Дуже допомагає виготовлений своїми руками крем від розтяжок в поєднанні з Пощипуючими масажем. В тюбик будь-якого дитячого крему потрібно додати розчинений в ложці води грам муміє. Крем слід використовувати кожен день, масаж робити так, щоб шкіра стала червоною.

Слід також переглянути свій раціон харчування, придбати і пропити вітаміни А, С, Е і В. Корисно вживати в їжу соняшникове насіння, курагу, зелений горошок, авокадо, печінка, нешліфовані крупи, кокоси. Необхідно щодня їсти свіжі овочі та фрукти, пити багато рідини.

Перш, ніж вдаватися до радикальних хірургічних втручань на зразок пересадки шкіри, слід дізнатися, як позбавитися від розтяжок на стегнах більш щадними способами.
Як позбутися від розтяжок на стегнах за допомогою сучасної медицини

Основні методи боротьби зі Стриями:

-ароматерапія на основі очищених рослинних масел.
-холодні або гарячі обгортання з водоростями, ефірними маслами і лікарськими травами.
-бальнеотерапія, таласотерапія, SPA.
-курс мезотерапії, коли біологічно активні компоненти водять ін'єкційно (іноді під тиском, якщо мезотерапія Безін'єкційна), під шкірою речовини розбивають великі молекули жиру на дрібні, очищають шкіру від токсинів і холестерину, підсилюючи мікроциркуляцію.
-озоно-кисневий метод: рубці світлішають, завдяки прискореному обміну речовин в епідермісі.
-хімічний пілінг від грубих розтяжок - шкіра молодшає і значно свіжіє, результат довго тримається.
-лазерна шліфовка ефективна від старих розтяжок: шкіра набуває гладкість.

Головне в боротьбі з розтяжками - впевненість в успіху і наполегливість у досягненні мети. Перед вибором процедури з видалення розтяжок потрібно проконсультуватися з фахівцем.

Комментариев нет:

Отправить комментарий