воскресенье, 6 мая 2012 г.

Як одягатися, маючи великі груди



Великі груди - це не тільки гідність, а й деякі незручності. Наприклад, власницям розкішного бюсту важко підібрати собі гардероб - багато фасони і відтінки на такій фігурі будуть виглядати погано. Але якщо витратити трохи часу і підшукати правильні речі, володарка великих грудей буде виглядати елегантно в будь-якій ситуації.

Вибираючи одяг, постарайтеся утриматися від спокуси підкреслити свої форми. Облягаючі светри, маленькі трикотажні кофтинки і прозорі тканини виглядають швидше карикатурно, ніж спокусливо. Дівчину, одягнену подібним чином, ніхто не сприйме всерйоз. Однак не слід заглиблюватися і в іншу крайність. Незграбні піджаки і просторі сорочки перетворять володарку пишних грудей в безформну товстушку незалежно від її реальних параметрів. Тому кожен предмет гардероба доведеться вибирати особливо ретельно. Забудьте про замовлення одягу в інтернет-магазинах - всі речі потрібно прискіпливо міряти перед дзеркалом.

Діловий гардероб формуйте з суконь з запахом, костюмів з м'якого джерсі з прямими спідницями або брюками. Бажані темні тони, стройнящіе і витягають силует. Жакети краще носити не застебнутими - вони додадуть фігурі вертикальних ліній. Доповніть такий одяг туфлями-човниками на каблуці і шовковими топами з застібкою ззаду. Уникайте класичних білих блуз з рядом гудзиків на грудях - на пишному бюсті вони будуть постійно розстібатися, позбавляючи вас впевненості.


Для повсякденного носіння підійде м'який трикотаж непомітних тонів. Власницям пишних грудей категорично протипоказані рукава фасону реглан, коміри-хомути і светри «в локшину». Виключіть з гардероба водолазки в смужку і майки з малюнками - деформувалися на грудях, мультяшні персонажі та написи будуть виглядати карикатурно. Зате м'який драпирующийся трикотаж, вільні тонкі пуловери яскравих кольорів і прості однотонні майки з глибоким вузьким вирізом будуть виглядати чудово, і найвигіднішим чином підкреслять ваші достоїнства.

Уравновесьте об'ємний верх гармонійними брюками і спідницями. Не купуйте джинси-стрейч, лосини та трикотажні міні-спідниці, якщо, звичайно, ви не хочете виглядати, як стриптизерка. Прямі брюки спокійних тонів і акуратні спідниці облягаючого силуету та середньої довжини зроблять ваш образ гармонійним і помірно сексуальним.

Вечірні туалети не повинні бути занадто відкритими. Топи без бретелей або з вузькими лямками-спагетті зроблять ваш торс безформним і незграбним. Зате відкриті сукні з глибоким вирізом на грудях або спині будуть виглядати дуже красиво.

Вибираючи прикраси, зупиніться на великих сережках, що підкреслюють овал обличчя і відволікають увагу від бюста. Вам підуть браслети, коктейльні кільця, а також красивий годинник. Брошки доречні не завжди, як і довгі намиста, що закінчуються на грудях. Кольє-нашийники йдуть тільки дівчатам з довгою шиєю.

Приділіть увагу правильному підбору аксесуарів. Власницям великого бюста не йдуть мініатюрні сумочки і жорсткі портфелі. Кращий вибір для них - об'ємні сумки м'яких форм. Замість класичних шовкових каре носите довгі палантини і шарфи. Чи не драпіруйте їх на плечах, збільшуючи і без того об'ємний верх. Краще вільно накиньте шарф на шию, залишивши його кінці красиво струмувати. Не забудьте придбати декілька бюстгальтерів відповідного розміру і найкращої якості, яке ви можете собі дозволити. Гарний бюст потребує якісної підтримки - тоді він завжди буде виглядати найкращим чином.

Комментариев нет:

Отправить комментарий