пятница, 11 мая 2012 г.

Модний колір волосся 2012



Колір волосся теж схильний моді, як і макіяж, зачіски, вбрання і аксесуари. Безсумнівно, неможливо виділити один самий популярний тон волосся 2012, в який доведеться перефарбовуватися всім сучасним модницям. Мова йде про цілу гамі відтінків. Так на які кольори потрібно зосередити увагу нашим модницям, складаючи власний персональний образ?

Каштановий


Каштанове волосся з рудим відблиском розкішно виглядають при сонячному світлі. У своїх показах модельєри часто використовують темно-русявого моделей. Брюнетки також користуються великим успіхом. Не гріх відзначити також, що модні в минулому році відтінки фіолетового, синього і червоного кольорів йдуть у колишні часи. У новому модному сезоні вітається лише рудий. Брюнеткам не рекомендується також посилювати колір. Вугільно-чорний колір не буде користуватися актуальністю.


Блонд

Блондинкам також пощастило. Відтінків для творчості більш ніж достатньо. Потрібно відмовитися всього лише від попелястого, яскраво-білого і жовтого відтінків. В тренді натуральність. Тому, використовуйте русяве відтінки, а також золотистий і лляної кольору. Але потрібно відзначити незначний нюанс. Мода передбачає присутність у волоссі рудого відтінку, хоча б ледве помітного. Такий промінчик сонця в волоссі можна отримати, використовуючи шампунь відтінку, а блондинкам допускається просто полоскати волосся відваром ромашки.


Рудий


Поспішаємо порадувати рудоволосих красунь. Популярний колір волосся 2012 - яскраво-рудий. Модельєри знову і знову запрошують для демонстрації свого одягу дівчат з рудим волоссям. Для тих, хто не вирішиться пофарбувати своє волосся в яскраво червоний колір, припустимо, що не менш стильно буде виглядати залегка відтінок рижевізни, як в чорному волоссі, так і в каштанових. Білявим дівчатам можна запропонувати використовувати карамельну палітру (можна зробити освітлення, колорування або знову-таки, використовувати шампунь відтінку).




Шоколад


Популярний колір волосся 2012 - шоколадні кольори будь-яких відтінків. Блондинки, скажімо, можуть зробити собі коричневі прядки волосся, а брюнетки відтінити кучерики, надавши їм кавовий відтінок.


Навіть якщо ви з якоїсь причини не хочете демонструвати своєї натуральний колір волосся, фахівці рекомендують доглянути відмінно відповідний колір для вашого типу обличчя і відтінку шкіри. Слідкуйте, щоб коріння волосся не відростало, все необхідно здаватися максимально натурально. Пам'ятайте про це і будьте красивими!

Комментариев нет:

Отправить комментарий