среда, 23 мая 2012 г.

Як зупинити випадіння волосся після пологів


На пізніх термінах вагітності волосся жінки набувають незвичайну розкіш. Ніби за помахом чарівної палички в період вагітності вони перестають випадати, стають товщі і гущі. Загальний вигляд волосся виглядає набагато здоровіше, ніж раніше. Відбувається це у зв'язку зі змінами гормонального фону під час вагітності.

Але от після пологів «щасливе життя» волосся раптово обривається. Найчастіше вони випадають, лізуть просто клаптями, і часом на голові з'являються залисини. Ваше волосся залишаються скрізь - на подушці, одязі, гребінці і на підлозі ...

Причини випадіння волосся після пологів

Причин випадіння волосся після пологів може бути кілька, але всі вони природні і логічні, тому впадати у відчай не варто.

Чи помічали Ви, що в період вагітності волосся практично не випадали і дійсно стали здоровішими і гущі? Тепер же організм «відпрацьовує згаяне» в зворотному порядку.

Гормональний фон змінюється, що незмінно призводить до ослаблення і випадання волосся. Але, крім того, такі фактори, як погана циркуляція крові, хронічне недосипання, стрес також несприятливо позначаються на стані волосся.

Як би там не було, постарайтеся віднестися до виниклої ситуації спокійно. Через 6-7 місяців гормональний фон нормалізується, і надмірне випадання волосся припинитися.

Якщо ж не дивлячись на закони природи, Ви з жахом спостерігаєте за наслідками загублених волосся, Комора Краси підкаже, як за допомогою народних засобів зміцнити волосяні цибулини і зупинити випадіння волосся після пологів.
Які засоби не можна використовувати для відновлення волосся після пологів?

Перш ніж «хапати з вітрин» відновлюють препарати для волосся, згадайте, в період годування груддю впливу будь-яких агресивних хімікатів вкрай не рекомендовано.

У зв'язку з чим, в даний момент краще відмовитися від ідеї відновити здоров'я волосся «за 7 днів», а піти нехай більш довгим, але безпечним шляхом. Зрозуміло, що такі маніпуляції як фарбування і освітлення волосся в період годування груддю фахівцями теж не рекомендовані.


Народні засоби для зміцнення волосся після пологів.

    Шампунь для миття волосся після пологів.

Щадний шампунь для миття волосся в період годування грудьми корисно чергувати з натуральними продуктами. Наприклад, 1-2 рази на місяць можна вимити голову яєчним шампунем, змити проточною прохолодною водою.

    Ополіскування волосся.

Відвари лікувальних трав (з коренів лопуха, листя кропиви, звіробою, квіток ромашки) як не можна до речі підійдуть для ополіскування волосся, яке зміцнить волосяну цибулину.

1 раз в місяць не зайвим буде помити голову не шампунем, а світлим не фільтрованим пивом. При можливості потримайте волосі в пивному розчині, приготованому з розрахунку 1 стакан пива на 5 літрів теплої води.

    Маски для волосся.

Серед відновлюють масок, які допомагають зупинити випадіння волосся після пологів, найбільшим успіхом користуються масляні компреси на основі реп'яхової або касторової олії. Для цього кілька столових ложок обраного масла (або їх суміші) нагрівають на водяній бані. Теплої масло масажними рухами втирають в коріння волосся, після чого розподіляють по всій довжині. Голову утеплюють поліетиленовою плівкою, змивають через 1,5-2 години.

Маску для волосся, активизирующую їх зростання, можна приготувати з 1 столової ложки меду, 1 столовій ложці соку алое і 1 зубчика часнику. Для цього мед нагрівають, а часник ретельно подрібнюють. Компоненти маски змішують, і застосовують аналогічно масляної масці.

    Масаж голови.

Як ви вже могли помітити, нанесення живильної маски на волосся краще супроводжувати легкими масажними рухами. І це не даремно! Адже навіть легкий масаж голови покращує циркуляцію крові на місцевому рівні, що зміцнює і активізує ріст волосся.

Для масажу голови в домашніх умовах можна використовувати рослинні масла або ... свіжий лимонний сік. Володіючи антисептичною дією, лимонний сік звужує пори і сприяє нормалізації клітинного обміну речовин.

Але крім цього, слід врахувати, що використання лимонного соку дозволяє трохи освітлити волосся. Через 15-20 хвилин після виконаного масажу, волосся необхідно промити теплою проточною водою.

2 комментария:

  1. Восстановление волос, лечение облысения и выпадения волос. Лучший трихолог Украины
    Телефон +380970178989, +380952185444, +380445016128. Возможно лечение дистанционно после предоставления медицинских обследований на эл.почту rezonansua@gmail.com

    Результаты лечения облысения по cсылке
    https://www.youtube.com/watch?v=6ygLAT1yMik&feature=youtu.be

    Больше информации и фото о результате лечения по ссылке https://vk.com/club60909473 http://rezonans.net.ua/?alopecia

    ОтветитьУдалить
  2. Після пологів, а також переживши сильний стрес, волосся випадало дуже сильно. Купила Альпента за порадою подруги-фармацевта. Пропила місяць. Відзначила рiст волосся, зменшилося випадання, покращився його стан. Я задоволена.

    ОтветитьУдалить