четверг, 22 марта 2012 г.

10 правил про губну помаду


За висловом Коко Шанель, «губна помада - це маяк, який висвітлює обличчя жінки».

1) В залежності від складу, помади діляться на зволожуючі, живильні, стійкі, гігієнічні і блиски для губ.

2) Чим темніше ваша шкіра, тим більше соковитою і темною повинна бути губна помада. Відповідно, чим світліше шкіра, тим ближче помада до природних відтінків - блідо-рожевого, блідо-коралового і бежевим тонам.

3) Після вибору кольору і типу помади зверніть увагу на її зовнішній вигляд - на ній не повинно бути крапельок або патьоків. Помада поганої якості ламка, і в неї можливий неприємний запах.

4) пробник нанесіть невелику кількість помади на тильну сторону кисті, таким чином ви побачите, як помада лягає, чи добре вона стирається і який її колір при денному та штучному освітленні.

5) Купуючи губну помаду, зверніть увагу на термін її придатності.

    Використання простроченого товару неприпустимо, тому що окислений жир помади пошкоджує слизову оболонку губ.

6) На жаль, термін придатності помади зменшується, якщо ви не зберігайте її в холодильнику або наносите не пензликом.

7) Футляр помади служить не тільки для краси, а й для захисту - наприклад, упаковки з «подвійним клацанням" краще перешкоджають процесу окислення.

8) Не забудьте використовувати при нанесенні помади контурний олівець. Пам'ятайте, що він повинен бути м'яким, щоб не травмувати шкіру, але при цьому не жирний, щоб контур не розтікався.

9) Для отримання ефекту рельєфних губ використовуйте не одну помаду, зробіть основу темною, а потім пензликом нанесіть світлішу помаду або блиск.

10) Макіяж з губ можна видаляти засобом для зняття туші або молочком для зняття макіяжу. Категорично не можна змивати помаду водою з милом - губи можуть почати тріскатися.

І наостанок трохи про тенденції:

Зараз в моді навмисна недбалість - так звані губи "після поцілунку", як би напівстерті, але від цього неймовірно привабливі.

З квітів вибирайте насичені ягідні відтінки: скажімо, глибокий сливовий відтінок, але також і класичний червоний і рожево-бежевий.

До складу модних губних помад входять такі корисні компоненти як, пантенол, абрикосові кісточки.

    Не забувайте піклуватися про ваші губи і вашої губної помади, і тоді ваша посмішка буде справді неповторна!

Комментариев нет:

Отправить комментарий