среда, 21 марта 2012 г.

Парафінотерапія




Руки визнані найбільш вразливою частиною тіла після особи, відчувають на собі всі негативну дію зовнішніх чинників. Саме кисті найчастіше страждають від сухості, тріщин, почервоніння і лущення.

За допомогою цієї процедури моментально досягається ефект «оксамитової» шкіри. Парафінові ванночки для рук надають комплексний оздоровчий вплив, покращуючи тканинний обмін і знімаючи стомлення.

Наша шкіра в різні періоди часу потребує особливої ??турботи: навесні їй потрібен спеціальний догляд, відновлення після холодів. Результат видно вже після першої процедури: теплий парафін сприяє поліпшенню кровообігу, помітно зменшує сухість шкіри, надає зміцнююча дія на тканини і зв'язки. Тепло позитивно впливає на шкіру, сприяючи глибокому прониканню активних речовин крему, заздалегідь нанесеного на шкіру рук. Коли парафін остигає, пори починають закриватися, як наслідок корисні речовини крему залишаються в глибоких шарах шкіри. Після одного сеансу парафінотерапії помітно збільшується тургор шкіри, підвищується її еластичність, тому такі процедури вважаються майже панацеєю для сухої шкіри. Крім того, таке "розтягуюче" дію дуже добре допомагає боротися з набряком. При регулярному проведенні цієї процедури майже повністю зникають всі дрібні зморшки.



Парафінотерапія - маска, зволожуюча і пом'якшувальна шкіру рук і кутикул. У косметичних цілях використовується тільки розплавлений до рідкого стану парафін, який накладається на шкіру у вигляді масок або аплікацій. Боятися опіків не варто: володіючи низькою теплопровідністю, парафін віддає тепло дуже малими порціями. Температура шкіри під шаром гарячого парафіну підвищується не більше, ніж на 1,5-2 С. Потім, при Вашому бажанні, для кращого прогріву, Ваші руки поміщаються в термоварежкі.

Ефект парафінотерапії зберігається трохи більше тижня. Фахівці радять доповнювати парафінотерапією будь манікюр.

Альтернатива парафінотерапії - зволоження шкіри рук за допомогою термоварежек.

Майстер робить масаж рук зі скрабом, для очищення шкіри, потім наноситься зволожуючий масло і руки поміщаються в термоварежкі, що сприяють глибокому проникненню активних інгредієнтів косметики в шкіру, зволожуючи її, роблячи м'якою і ніжною, миттєво знімаючи роздратування і лущення. Глибокий комфортний прогрів покращує мікроциркуляцію, метаболізм, знімає напругу і болю в м'язах.


Відмінне доповнення до манікюру, особливо взимку, коли шкірі особливо необхідний додатковий догляд.

Температура рукавиць підбирається індивідуально.

Даний апарат не рекомендується використовувати в наступних випадках:

при наявності пошкоджень шкіри;

при наявності захворювань шкіри;

при наявності опіків в місці дії;

при гострих запальних процесах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий