среда, 21 марта 2012 г.

Молочна ванна


Молочна ванна - рецепт краси Клеопатри

Уже багато століть жінками передаються секрети краси, які допомагають зберігати їх шкіру ніжною і шовковистою. Один з них - це молоко і молочні ванни. Клеопатра - одна з перших жінок, яка почала приймати молочні ванни кожен день для догляду за своєю шкірою. Клеопатра відразу ж оцінила всю користь, що дає молоко її шкірі. Тепер, тисячі років по тому, знову стають модними натуральні засоби по догляду за шкірою. Молоко в тому числі. За допомогою молока роблять маски для обличчя, тоніки, очищаючі лосьйони, не кажучи вже про молочні ваннах і навіть його використовують для догляду за волоссям.

Для прийняття молочних ванн підходить не тільки коров'яче молоко. Відомо, що Клеопатра для своїх ванн використовувала молоко верблюда. В наші дні ви навряд чи знайдете молоко верблюда, тому дуже популярно коров'яче молоко. Є ще кілька видів молока, які також ефективні для догляду за шкірою.

Козине молоко володіє тим же рівнем ph, що і шкіра людини і вельми ефективно підходить для досягнення гладкості шкіри.

Вівсяне молоко містить частинки вівса, що чудово підходить для чутливої ??шкіри, тому що овес заспокоює і зволожує.

Соєве і рисове молоко також володіють приголомшливими властивостями для зволоження і омолодження шкіри.
Незалежно від того, яке молоко ви виберете для своєї молочної ванни, це безперечно принесе величезну користь вашій шкірі.

Рецепт молочної ванни

Можна зробити молочну ванну будинку, додавши 2-3 чашки теплого молока у воду, або за крайньої необхідності, можна замінити свіже молоко парою чашок молочного порошку швидкого приготування. Також можна додати у ванну одну - дві краплі мигдалевого масла для створення чудового запаху і додаткового зволоження. Багато хто відзначає, що після прийняття молочної ванни їх шкіра стає більш жирною. Такий вплив молока не дивно, адже в ньому міститься молочний жир, причому вкрай роздроблений (на краплю молока доводиться більше мільярда мікроскопічних крапельок жиру), що сприяє відмінному його всмоктуванню в шкіру і швидкому засвоєнню. Тому якщо від природи ваша шкіра жирна використовуйте знежирене молоко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий