воскресенье, 25 марта 2012 г.

Щоб вії стали довшими


Красиві вії так само, як і волосся, вимагають постійного догляду. Щоб вії були гнучкими, пухнастими, довгими рекомендується кожен раз після зняття макіяжу балувати їх поживними маслами.

Найбільш ефективними засобами по догляду за віями косметологи вважають:

- Кетамін - зміцнює вії, покращує їх зростання, запобігає випадання.

- Персикове, оливкова, реп'яхову, обліпихова масла містять вітаміни і мікроелементи для живлення вій.

- Масло зародків пшениці, мигдальне масло, риб'ячий жир - ідеальні засоби для росту вій

- Кокосове, шіповніковое масло - зволожують і живлять вії, запобігають випадання.

- Рожеве масло надає омолоджуючий ефект на шкіру повік.

Суміш з декількох живильних масел впливає на вії особливо ефективно. В масло для вій часто додають декілька крапель вітаміну А або Е в розчині, а також екстракти лікувальних трав - ромашка, календула, петрушка, алое, морквяний сік.

Як наносити олію на вії

Змішайте в рівних пропорціях кілька вищевказаних масел. Очистіть вії від туші за допомогою косметичного молочка (можна зняти туш за допомогою касторової олії). Змочіть ватяну паличку живильним маслом і акуратно нанесіть його на вії так, щоб нічого не потрапило в очі. Можна скористатися також пензликом з-під старої туші. Через 2:00 видаліть масло сухим ватним тампоном.

Для профілактики ламкості і випадіння вій застосовуйте поживну суміш масел хоча б 2-3 рази на тиждень.

Корисні рецепти для домашнього догляду за віями

Масляний бальзам для вій і шкіри повік: рицинова олія, настоянка календули і ромашки в рівних пропорціях. Бальзам не тільки зміцнить вії, а й допоможе зняти набряк навколо очей, зняти запалення.

Компрес для вій і шкіри повік: змішайте в рівних частинах касторове масло, подрібнену петрушку і сік алое. Наносьте суміш на повіки рухами щодня, протягом 1 місяця.

Трав'яні примочки: промивайте очі охолодженим відваром з ромашки, волошки; шавлії, або просто чайною заваркою. Це відмінне харчування та зволоження для вій.

Стимулятор росту вій: склад: рицинова, мигдальне, оливкова і реп'яхову масла, риб'ячий жир, кілька крапель розчину вітаміну Е і / або А в маслі.Суміш перелийте в флакон і використовуйте щодня протягом місяця. Результат приємно здивує.

Масляна суміш для росту вій: 1 ч.л. касторової і реп'яхової олії, кілька крапель вітаміну Е в олії, 3 краплі свіжого соку алое. Наносьте суміш на вії щовечора на 2:00. Перед сном масло обов'язково видалити.

Обліпихова масло змішайте з касторовою в рівних частинах. Наносьте на очищені вії на 2-3 години. Засіб відмінно пом'якшує вії, робить їх пухнастими, зміцнює.

Масло з шипшини при випаданні вій: плоди шипшини подрібніть, змішайте 1 стол.ложки отриманої маси з обліпиховою і реп'яховою маслом (по 2 ст.ложки). Поставте суміш у темне місце на 10 днів. Змащуйте вії отриманим маслом кожен день.

Будьте обережні: при нанесенні будь-якого масла на вії стежте за тим, щоб нічого не потрапило на слизову очей. Ви будете відчувати неприємну маслянисту плівку на очах, яку складно буде змити водою. Крім того, навколо очей може з'явитися набряк.

Комментариев нет:

Отправить комментарий