среда, 21 марта 2012 г.

Як правильно доглядати за нігтями


Кожна жінка повинна за собою доглядати. Якщо що - то можна приховати, то руки приховати не можна вони завжди на виду, і повинні виглядати чудово. Це візитна картка жінки. На догляд за нігтями знадобиться не мало часу, але потім приємно дивитися на результат.

Догляд за натуральними нігтями

Здорові нігті повинні бити: злегка розововатого кольору, еластичні, без плям і пошкоджень. Стан ваших нігтів залежить від стан вашого організму.

Доглядати треба не тільки за нігтиками, а й за областю навколо їх.

З харчуванням наші нігті отримують вітаміни і мінерали, але іноді цього мало. Тоді слід робити поживний масаж, це сприяє зміцненню нігтьового валика. Якщо ваші руки за день втомилися, перед сном втирайте в область кутикули гліцериновий крем або дитячий, це допоможе зняти втому.

По дому треба робити все в гумових рукавичках, так як миючі засоби шкодять нашому здоров'ю. Нігті від лаку повинні відпочивати мінімум два дні в тиждень. Мити руки треба водою кімнатної температури. Косметика яка наноситься на руки і нігті повинна бути якісною. Рідина для зняття лаку не повинна бути з добавками ацетону та як він занадто висушує нігтьову пластину, і вона стає ламкою і крихкою.

Ламкість, шарування нігтів знайомі всім проблеми.

З цим зустрічається кожна друга жінка. Для того щоб нігті не слоїлися треба робити солоні ванночки. Для цього вам знадобиться морська сіль, бажано без добавок і фарбників. Вода повинна бути 30 градусів. На 1 літер води 100 грам морської солі і пару крапель йоду. Руки в розчині тримати від 15 до 20 хвилин. Після руки не промивати чистою водою і змастити оливковою олією або живильним кремом. Процедуру робити 10 - 15 днів.Через два - три місяці можна повторити. Можна один раз на тиждень для профілактики.

Можна робити ванночки з лимонного соку і рослинного масла. Теплове рослинне масло і пару крапель лимонного соку. Ще можна вживати препарати містять кальцій.

Догляд за штучним нігтями

Пам'ятайте за штучним нігтями теж треба робити регулярний догляд.

Засіб для зняття лаку, так як і для натуральних не повинна мати шкідливих речовин. Використовуйте гумові рукавички при будь-якій домашній роботі.

Що стосується інструментів по догляду за штучним нігтями.

Використовуйте шліфувальні, поліруючі бруски спеціально для штучних нігтів. Нівкоем випадки не використовуйте залізні пилки, вони сприятимуть відшарування матеріалу від натурального нігтя. Варто доглядати за областю навколо нігтя. Важливий етап по догляду за штучними нігтями вчасно робити корекциі. Часто все корекциі роблять один раз на три - чотири тижні. Але це все залежить від с кокой швидкістю росте ваш натуральний ніготь. Чим він бістро зростанні, тим часті треба робити корекциі.

Різкий перепад температур може ваші нігті зробити крихкими.

Дотримуйтесь правил догляду за нігтями, і ваші нігті будуть красивими і ефектними і ви можете купити жіночі модні легінси, і вперед на побачення!

Комментариев нет:

Отправить комментарий