четверг, 22 марта 2012 г.

Відновлення нігтів після нарощування


Нарощування нігтів - процедура, яка допомагає надати нігтям естетичний, доглянутий вигляд на довгий час. Ця процедура користується великою популярністю зазвичай в святковий час. Технології нарощування постійно вдосконалюються, стаючи все більш безпечними. тому після правильного виконаного нарощування Ваші нігті не повинні кардинально зміниться. Якщо нігті стали ламкими, слабкими, истончились - то це, як правило, говорить про не професіоналізмі майстра і про неякісні матеріали. Такі нігті потребують негайного лікування і відновлення.

1. Процедури по відновленню нігтів після нарощування

Один з найбільш надійних способів відновити ослаблені нігті - професійні салонні процедури. Серед них можна відзначити процедури: гарячий манікюр, парафінова ванночка і запечатування нігтів.
Гарячий манікюр полягає в "купанні" нігтів у спеціальній кремоподібній рідини, що живить і зміцнює нігті і кутикулу. Регулярне проведення парафінових ванночок благотворно впливає на ушкоджені нігті
Запечатування нігтів передбачає покриття нігтьової пластини спеціальним живильним складом. В результаті на нігтях формується захисна плівка, що зміцнює їх протягом 2-3 тижнів.

2.Косметичні та лікарські засоби для відновлення нігтів

Перші помічники ослаблених нігтів - масла, крему, сироватки і захисні покриття, що містять вітаміни А і Е, що живлять і захищають нігтьову пластину. Асортимент таких засобів дуже широкий.

3. Домашні зміцнюючі засоби

Найбільш доступний засіб - сольові ванночки. Морська і кухонна сіль сприяють швидкому зміцненню нігтів. А якщо додати в таку ванночку кілька крапель лимонного соку, ефект посилиться подвійно. Після теплих ванночок рекомендується зробити масаж рук з будь-яким рослинним маслом. Він сприяє потовщення нігтьової пластини.
Також можна 1-2 рази в тиждень змащувати нігті часточкою лимона.

Комментариев нет:

Отправить комментарий