четверг, 29 марта 2012 г.

Правила макіяжу очей


Перше, що кидається в очі на обличчі жінок - це макіяж очей. Не дивно, що йому відводиться левова частка всіх приготувань. Як зробити гарний правильний макіяж очей легко - таким питанням задаються багато красунь. Тому, дозвольте нам сьогодні дати кілька простих порад з техніки макіяжу очей. Упевнені, що витративши всього десять хвилин, ви досягнете карколомного результату. Отже, яких правил макіяжу треба дотримуватися, щоб швидко і легко нанести макіяж на очі.


Правила макіяжу очей або покрокова інструкція макіяжу очей:

1 Крок. Приготування.
У першу чергу позбавляємося від темних кіл під очима. Для цього наносимо тональний крем в трьох точках під очима. Починаємо з внутрішньої частини ока, де шкіра завжди темніше, поступово зміщується до центру, завершуємо тонування в зовнішніх куточках очей. Дуже важливо використовувати для нанесення тонального крему безіменний палець, тому що його подушечка найм'якша.


2 Крок. Підводимо верхні повіки олівцем дотримуючись тієї ж схеми: від внутрішнього до зовнішнього, як можна ближче тримаючись до вій. Нижні повіки підкреслюємо від центру до краю. Помилкові штрихи виправляємо ватною паличкою. Щоб домогтися більш виразного погляду, використовуємо щіточку для розтушовування тіней уздовж верхніх і нижніх повік.


Крок 3. Тіні для повік. Чудовий результат дає комбінація відразу трьох відтінків. Тіні наносимо від верхніх повік до брів починаючи з легкого відтінку.Затемнювати повіки слід з середини.


4 Крок. Надаємо очам виразності. Вмочивши палець у найлегші за кольором тіні, наносимо їх у невеликій кількості на внутрішню частину ока. Цією прийомом користується все без винятку візажисти.


5 Крок. Брови на першому плані. Беремо ті ж легкі тіні для повік і легкими штрихами наносимо на лінію брів.


6 Крок. Завивка вій. За допомогою спеціальних щипчиков навіть і без того довгим віям можна надати ще більш вишукану форму.


7 Крок. Нанесення туші. Щіточку туші тримаємо біля основи вій і плавними рухами прокатуємо її вгору уздовж вій. Періодично прочищаємо щітку.Повторюємо процедуру з нижніми віями.


Як бачите, немає нічого складного. А якщо вам і здається на перший погляд ця техніка нанесення макіяжу очей складною, повірте, пару днів тренувань, цілком, можна навіть присвятити цьому пару вихідних, зате потім ... ваш погляд стане просто чарівним, зводячи чоловіків своєю загадковістю й красою!

Комментариев нет:

Отправить комментарий