пятница, 23 марта 2012 г.

Правила нанесення крему на обличчя


Щоб шкіра залишалася красивою і сяючою, досить знати нехитрі правила щоденного нанесення крему вранці і ввечері, перед сном і перед макіяжем. Виконуючи їх, ви зможете отримати з свого крему максимум користі для шкіри.

Перед тим як нанести вранці або ввечері крем на обличчя, необхідно очистити його пінкою для вмивання або хоча б теплою водою. Насухо витирати шкіру не варто - можна злегка промокнути обличчя рушником, так крем буде працювати швидше і ефективніше.

Різні креми вбираються по-різному і необхідно знати, за скільки годин або хвилин до сну або до макіяжу наносити кожен з них для досягнення бажаного ефекту:
- Легкий денний крем - за 20 хвилин;
- Живильний нічний, густої консистенції - за 1-1,5 години.

Необхідна кількість крему для обличчя та шиї - це кулька розміром з горошину. Перебір або недобір в будь-якому випадку позначиться погано, навіть якщо це буде дорогий крем. Наносити його потрібно по масажних лініях, при цьому ні в якому разі не терти, не тиснути і не тягнути шкіру - на обличчі і в зоні декольте вона дуже ніжна.

Розглянемо, як наносити крем по масажних лініях:

- Лоб - пальцями обох рук знизу вгору у напрямку до скронь;
- Щоки - масажними рухами, починаючи від носа, у напрямку до скронь;
- Навколо губ - на середину підборіддя, а потім розтерти у напрямку до бічних поверхонь особи, від куточків губ аж до підстави крил носа.

Область навколо очей і шия вимагають особливої ??ретельності.

Навколо очей крем наносять від внутрішнього кута ока по верхньому століттю до зовнішнього кута ока і від нього - по нижньому століттю знову до внутрішнього кута ока. Працює 4-й палець - він самий ледачий і слабкий. Рухи дуже легкі. Не розтягуйте шкіру, вона на століттях дуже тонка. Не наносите багато крему. На шию крем спочатку наноситься посередині, а потім розтирається на її бічні поверхні по напряму вгору.

Щоб ваша шкіра завжди залишалася сяючою і красивою не забувайте міняти крему або хоча б періодично давати шкірі відпочити пару днів, щоб не порушувати природні процеси обміну речовин.

Комментариев нет:

Отправить комментарий