среда, 21 марта 2012 г.

Домашній догляд за віями


Помах густих, красивих і доглянутих вій, схоже на крила метелика. Мабуть будь-яка дівчина мріє про довгі і густі вії ... Один з простих варіантів, і я б сказала не з дешевих і вимагає постійної корекції - це нарощування вій. Зірки з екрану дуже часто вдаються до цієї процедури, щоб виглядати ефектніше.

По-перше, візьміть за правило, розчісувати вії вранці і ввечері, після видалення макіяжу. Для цього можна використовувати щіточку від старої туші, вимийте її з милом і висушіть. Ще краще, якщо цю процедуру ви будете робити з додаванням касторової олії. Умочіть щіточку в масло і як би прокрасьте вії, потім м'яким ватним диском видаліть з вій.

Нарощування вій

По-друге, в домашніх умовах для догляду за віями можете використовувати прості у приготуванні живильні маски на основі рослинних масел в комплексі з вітамінами. Візьміть: мигдальне, оливкова або реп'яхову масла. Додайте в масло рідкий вітамін А і наносите на вії два-три рази на тиждень. Бажано наносити олію на ніч, але акуратно, щоб масло не капало з вій і не потрапляло на райдужну оболонку очей, через місяць ваші вії стануть більш доглянутим, пухнастими і довше.

А от з допомогою, мигдалевого або персикового масел, вії будуть краще рости, і стануть міцними.

Маски для вій

По-третє, якщо ви користуєтеся механічними щипчиками для завивання вій, то зверніть увагу, щоб вони були з гумовими насадками, за допомогою них, щипчики щільно прилягають до вій. Крім того, ви уникнете заламування і випадання ваших вій.

Щипчики для вій

По-четверте, при виборі туші звертайте свою увагу на склад. Обов'язково повинен входити екстракт шовку, а також біотин і вітаміни А, С, Е. І не забувайте, що термін придатності туші півроку, не більше, потім тюбик доводитися міняти.

По-п'яте, для зняття макіяжу з очей і туші з вій, використовуйте спеціальні засоби (молочко для зняття макіяжу або гель для вмивання). Ні в якому разі не змивайте водою з милом. Мило подразнює очі і висушує шкіру і вії. Змочіть ватяний диск молочком і прикладіть до очей, щоб розчинити туш, потім акуратно зніміть макіяж, не розтираючи очей.

Зняття макіяжу з очей

Застосовуючи такі прості поради по догляду за віями в домашніх умовах, ваші вії будуть пухнастими, красивими, довгими і доглянутими. І красивий відкритий погляд, вам забезпечений!

Комментариев нет:

Отправить комментарий