суббота, 24 марта 2012 г.

Чи шкідливо нарощування вій?


Якщо у вас здорові очі, то можете не турбуватися - нарощування вій вам підходить. А насправді шкідливо нарощування вій? І для кого?


1. Суха шкіра століття вимагає зволоження кремом. Нарощені вії не можна зволожувати і змащувати, а без підживлення шкіри повік ви незабаром отримаєте зморшки навколо очей.

2. При індивідуальній непереносимості може виникнути алергія. Хоча клей і самі штучні вії гіпоалергенні. Щоб упевнитися, що алергії немає, можна для початку спробувати нарощування куточків вій. Якщо буде свербіж або почервоніння, така невелика кількість вій можна буде швидко зняти.
3. Якщо шкіра обличчя жирна, можливо що нарощені вії прослужать вам менше.

4. І звичайно ж, якщо ви часто страждаєте кон'юктивітом, блефаритами та іншими захворюваннями слизової оболонки очей і повік, то не варто ризикувати, нарощуючи вії.

5. Дамам, що носять лінзи нарощувати вії можна, але за рахунок того що кожен день ви будете турбувати очі вставкою-вийманням лінз, вії вам прослужать набагато менший час.

Виходить, що шкода від нарощування вій близька до нуля, якщо у вас немає індивідуальної нестерпності і медичних протипоказань. Тому чи варто нарощувати вії, якщо є бажання, вирішувати тільки вам.

Комментариев нет:

Отправить комментарий