четверг, 29 марта 2012 г.

Воскова епіляція в домашніх умовах


У цій статті мова піде про те, як потрібно робити воскову епіляцію.

Спершу вам слід підготувати матеріал, нам знадобляться: папір для епіляції - спеціальні смужки, віск, заспокійливі масло після воскової епіляції, ну і фен, щоб розм'якшити віск - раптом передумаєте відривати смужку, жарт.

Перш за все, для того, щоб проводити воскову епіляцію, волоски повинні бути не менше 5 мм, тому як, короткі видаляти набагато складніше, а можуть і взагалі не піти. Для менш болючого ефекту воскової епіляції слід прийняти ванну, розпарити і знежирити шкіру, потім насухо витерти і не змащувати не яким кремом.
Наступним етапом при воскової епіляції, потрібно приготувати віск, краще купити в магазині, вже готовий до застосування. Зараз існує багато видів воску, для різного типу шкіри та структури волосся, частин тіла на якій буде проводитися воскова епіляція, а також продаються готові воскові смужки. Мені більше подобається віск Veet в баночці, дотримуючись інструкції, його потрібно розігріти на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Для новачків краще користуватися воском в касетах із спеціальною роликової насадкою, такий віск легше рівномірно нанести.

Ну, і сам процес воскової епіляції.

Перш за все перевірте, на невеликій ділянці шкіри, чи не занадто гарячий віск. Якщо температура воску нормальна, його потрібно нанести на шкіру обов'язково у напрямку росту волосся. Потім слід докласти смужку паперу і добре її притиснути. Потім натягніть шкіру однією рукою і різким рухом іншої руки відірвіть смужку у напрямку проти росту волосся. Якщо буде потрібно повторіть процедуру воскової епіляції, але її можна проробляти на одному і тому ж ділянці не більше трьох разів. Відразу після процедури можна протерти шкіру кубиком льоду з ромашки.

Після того, як ви закінчили з восковою епіляцією, промийте проепілірованние ділянки тіла прохолодною водою. І змастіть шкіру заспокійливу кремом або спеціальними серветками, чула, для того, щоб уповільнити зростання волосся, після процедури слід протерти шкіру соком лимона, на скільки ця інформація достовірна сказати не можу.
Слід пам'ятати, що процедура воскової епіляції абсолютно протипоказана людям, страждаючим варикозним розширенням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий