воскресенье, 25 марта 2012 г.

Як зробити живіт плоским швидко


Як зробити живіт плоским швидко, або чарівна гімнастика вранці


Виконуйте ці вправи щоранку:
Як зробити живіт плоским швидко?
 1. Ляжте на спину, зігніть ноги в колінах, руки не зчіплюючи за головою, лікті в сторони, погляд спрямований вгору. При підйомі - вдих, опускаючись у вихідне положення - видих.

2. Ляжте на спину, руки під сідниці, невисоко піднімайте прямі ноги. На видиху - підйом, на вдиху - повернення у вихідне положення.

3. Ноги схрещені в колінах, з утворенням прямого кута, руки заведені за голову. Виконуйте підйоми з відривом верхньої частини тулуба від підлоги, дотримуйтесь техніку дихання як в попередніх вправах.

4. Ляжте, ноги схрестіть по-турецьки. З цього положення лежачи виконуйте скручування.

5. Зігніть ноги в колінах, руки зчепите за головою, по черзі підтягуйте лікті до колін.


Всі ці вправи для плоского живота варто виконувати від 15 раз, з часом збільшуючи навантаження за рахунок більшої кількості повторів. Ефект з'явиться вже через 15 днів регулярного виконання.

Фітнес-комплекс для плоского живота

За допомогою однієї регулярної зарядки проблему швидко не вирішити. Для досягнення мети «плоский живіт за 2 тижні» фітнес пропонує цілий арсенал різноманітних методів. Наприклад, такі нескладні вправи для плоского живота, які потрібно виконувати 2-3 рази на тиждень:
1. Встаньте на карачки, спина і руки прямі. Голова не повинна бути нахилена, дивитися вперед. Зробіть видих, вдих, потім знову потужний видих і поверніться в початкову позу. Нахиліть голову, вигнувши при цьому спину, намагайтеся підніматися якомога вище. Затримайтеся в такій позі на кілька секунд, після чого розслабтеся і поверніться в початкове положення. Повторіть вправу кілька разів і відпочиньте.

2. Лежачи на спині, витягніть прямі ноги. Руки розташуйте долонями вниз. Під сідниці. Не відривайте від підлоги поперек. Підніміть ноги на 15 см від підлоги, виконуйте широкі махи ногами хрест-навхрест, щоб ноги поперемінно виявлялися одна на інший (ножиці). Виконайте три підходи по 10 повторень кожен. Найголовніше - стежте за попереком, вам швидше за все захочеться вигнути її, але не можна цього робити, поперек повинна бути щільно притиснута до підлоги. Ступні не повинні бути високо підняті, а шкарпетки варто тягнути. Махи потрібно робити широко, енергійно і швидко.

3. Немає нічого корисніше для преса, ніж втягування живота - на вдиху і видиху. Що найголовніше - у цієї вправи практично немає протипоказань.Навіть якщо у вас недавно були операції або присутні хвороби шлунка, за допомогою цієї вправи ви досягнете красивого і підтягнутого живота.Встаньте прямо. Розставте ноги досить широко. Руки вільно опустіть вздовж тіла, стежте за диханням: з різким видихом через ніс максимально втягніть живіт, після, з різким видихом випнете, наскільки це можливо живіт. Ця вправа виконується в швидкому темпі, найголовніше - домогтися синхронності рухів живота та дихання. Виконувати від 10 раз.

4. Це варіація попередньої вправи, не менш ефективна, ніж перший спосіб. Ця вправа ефективніше виконувати, затримуючи дихання. Встаньте прямо, поставте ноги на ширину плечей, руки опустіть вздовж тулуба. Зосередьтеся на диханні, глибоко вдихніть, а потім повільно видихніть через ніс. Після видиху, нахиліться вперед на 45 градусів. Втягуйте живіт до хребта так сильно, як тільки зможете, постарайтеся залишатися в цьому положенні близько 15 секунд. Після розслабтеся, спокійно вдихніть через ніс і поверніться в початкове положення. Спочатку вправу слід виконувати тільки 1 раз, з часом можна дійти до трьох повторів, але не більше.

5. Лягти на підлогу вниз обличчям, спираючись на миски і передпліччя рук. Повільно піднімайте все тіло, поки воно не стане паралельно підлозі.Лопатки Як зробити живіт плоским швидко? Зведені разом, шию не напружуйте. Затримайтеся в такій позі на одну хвилину, без напруги опуститеся на підлогу, можете повторити ще один раз.

6. Встаньте на карачки, упор на коліна і передпліччя. Витягніть вперед одночасно праву руку і ліву ногу. Затримайтеся в цій позі на п'ять секунд, потім поверніться у вихідну позу. Повторіть 5 разів для кожної руки і ноги.

7. Ляжте на бік, зробивши упор на зігнутий лікоть, повільно підніміть тулуб, поки передпліччя руки не випрямиться. Постарайтеся затриматися в цьому положенні на хвилину, повторіть вправу для іншої боки.

8. Ляжте на живіт, витягнувши ноги і руки. Підніміть одночасно ноги і руки, затримайтеся в цьому положенні на 10 секунд, поверніться в початкове положення. Повторити до 15 разів.

9. Ляжте на бік, голову покладіть на витягнуту руку, другу руку обіпріть об підлогу перед тулубом. Витягніть ноги, притиснувши ступні один до одного, повільно піднімайте ноги на невелику відстань від підлоги. Зробіть по 10 разів на кожному боці.

10. Встаньте прямо, зігніть праву ногу таким чином, щоб ступня впиралася на внутрішню поверхню стегна лівої ноги. Потім повільно нахиляйтеся вперед, відводите тому злегка зігнуту в коліні ногу, а руки витягайте вперед. Спина - пряма. Постарайтеся залишатися в цьому положенні одну хвилину. Повторити по два рази для кожної ноги.


Гарний плоский живіт перетвориться з мрії в реальність, якщо регулярно виконувати запропоновані вправи і не забувати про здоровий спосіб життя: правильне харчування, повноцінний сон, відмову від шкідливих звичках. Зробити плоский живіт і тонку талію під силу кожній жінці!

Комментариев нет:

Отправить комментарий