воскресенье, 25 марта 2012 г.

Пружні сідниці


Пружні сідниці і підтягнута попа - мрія багатьох жінок. Не всім, однак, дано мати ідеальні форми, багатьом для цього доводиться довго і наполегливо працювати.

Секрет пружних сідниць простий - менше вуглеводів і більше спорту. Що стосується харчування, то для того, щоб отримати підтягнуті сідниці, Ви повинні постаратися виключити зі свого раціону випічку, солодощі та алкоголь. Заняття спортом і фітнесом в свою чергу допоможуть додати сідниць більш привабливу форму і зроблять їх пружними та підтягнутими. В даний час розроблена величезна кількість вправ і спеціальних тренажерів, спрямованих на корекцію форми сідниць. Багато вправи для сідниць Ви можете виконувати вдома, у звичній для Вас обстановці.


Одним з найпростіших вправ для сідниць є ходьба по сходах, а якщо Ви додасте до цього ще й біг, то Ваші сідниці придбають ідеальну форму набагато швидше. Під час виконання цих вправ сідничні м'язи скорочуються і стають більш еластичними. Бігати краще всього зранку, коли Ваш організм ще не обтяжений їжею. Для початківців ранкові пробіжки можуть бути досить короткими - 7-10 хвилин. Що стосується ходьби по сходах, то це може бути як звичайна сходи в багатоквартирних будинках, так і сходові прольоти на стадіоні (якщо Ви живете поблизу). Підйоми по щаблях не тільки підтягнуть Ваші сідниці, а й наситять організм киснем і поліпшать роботу серцево-судинної системи. Крім вищеописаних вправ, відмінним засобом для додання сідницях пружності є присідання.
Присідати потрібно якомога нижче, тримаючи руки на поясі або спираючись на спинку стільця. Почати можна з 10-15 присідань, щодня збільшуючи їх число. Під час виконання цієї вправи тренуються не тільки сідничні м'язи, а й ноги, а також частково спина і прес. Крім того, присідання допоможуть Вам посилити витривалість і привести в норму дихальну систему.

Ще одною ефективною вправою для сідниць є махи ногами. Виконувати махи потрібно тримаючись руками за спинку стільця або іншу опору. Робіть махи ногами вправо, вліво, назад. Для початку виконайте по 10 махів кожною ногою, з часом кількість махів повинно досягти п'ятдесяти.

Як вже було сказано вище, секрет пружних сідниць криється в наполегливій праці над собою. Як би сильно ви не хотіли змінитися і поліпшити свої форми, за Вас цього ніхто не зробить. Займайтеся, не шкодуйте часу, і вже через пару місяців Ви отримаєте сідниці, про яких завжди мріяли.

Комментариев нет:

Отправить комментарий