четверг, 22 марта 2012 г.

Як правильно наносити макіяж


Макіяж без помилок

Кожна жінка повинна знати, як правильно робити макіяж, адже краса - це головна жіноча «зброя», яка дозволяє моментально вражати і підкорювати чоловічі серця. Макіяж особи повинні здійснювати всі дами незалежності від віку і сфери діяльності. У всьому світі саме російські жінки славляться як найпривабливіші, причина цього не тільки в прекрасних рисах обличчя, а й у звичці російських леді постійно піклуватися про свою зовнішність: наносити макіяж і носити стильні вбрання. Як правильно підібраний одяг, так і макіяж дозволяє приховувати дрібні недоліки жіночого вигляду і підкреслювати численні достоїнства прекрасної статі.

Щоб знати, як правильно робити макіяж без помилок, слід знати прості секрети макіяжу:

Підготовчий етап. Мистецтво макіяжу не терпить поспіху. Спочатку потрібно підготувати місце для косметичних процедур - тут головне використовувати правильне освітлення. Денний макіяж робиться при природному освітленні, якщо використовувати електричне світло, то макіяж може виглядати надмірно грубим і неохайним. Слід прибрати волосся, що падають в наявності, вимити руки. Перш ніж наносити макіяж, варто очистити шкіру обличчя косметичним молочком або лосьйоном.

Для початку потрібно використовувати маскуючий олівець, який маскує зморшки, почервоніння шкіри і темні кола під очима. Далі наноситься тональний крем. Відтінок тону слід підбирати відповідно до кольору шкіри обличчя. При його виборі варто уникати спокуси використовувати більш темний, ніж шкіра тон. Прагнучи таким чином замаскувати зайво бліду шкіру, дівчата часто роблять помилку. У порівнянні з білою шкірою шиї очевидно, що особа темніше, це зовсім не прикрашає жінку і виглядає неприродно. Техніка макіяжу так само передбачає принципи нанесення тону.Найпоширеніша помилка при використанні тони - це його неправильне кількість, його не повинно бути занадто мало або занадто багато. Звичайно, для гарної шкіри достатньо мінімальної кількості тональної основи. Якщо шкіра проблемна, то її кількість буде більше, але, не дивлячись на це, вона не повинна використовуватися як маска, важливо, щоб тон лише маскував недоліки. Якщо для його нанесення використовується латексна губка, то зручніше акуратно наносити тональний крем від центру особи колоподібними рухами, це дозволить уникнути розтягування шкіри. Взагалі наносити тон слід найбільш зручним саме для вас способом - пензликом, спонжем або пальцями, важливо при цьому, щоб він ліг на обличчя дуже тонкої і при цьому щільною плівкою. Щоб шкіра мала матовий відтінок і для нейтралізації жирного блиску, який надає тональний крем, поверх нього наноситься розсипчаста пудра.

Потім займемося формою брів, вона дозволяє значно відкоригувати форму обличчя і зробити погляд більш привабливим і відкритим. Секрети макіяжу при зміні форми брів прості, головне не забувати про природність. Спочатку потрібно розчесати їх спеціальним пензликом, а надати бровам витончену форму легко за допомогою олівця. При цьому варто звернути увагу на колір використовуваного олівця, він повинен бути в єдиній кольоровій гамі з волоссям.

Звичайно, найголовніше при нанесенні макіяжу - це підкреслити очі, саме погляд робить вигляд кожної жінки привабливим і неповторним. Макіяж очей легко дозволяє зробити погляд приголомшливо захопливим, загадковим і глибоким. Найпростіше підкреслити контур очей за допомогою подводочного олівця або рідкої підводки - «стрілки» можуть зробити образ будь-якої жінки спокусливим, головне при їх нанесенні бути гранично акуратним, вони повинні бути рівними і не дуже товстими. Техніка макіяжу при нанесенні стрілок дуже проста, але вимагає відточеності рухів і грамотного підбору косметичних засобів. Кілька тренувань дозволять робити лінії «стрілець» рівними і однаково тонкими. Варто спробувати і олівець і рідку підводку різних виробників, щоб підібрати той засіб, який буде найбільш зручно у використанні саме для вас. При нанесенні «стрілець» варто уникати зафарбовування внутрішніх куточків очей, це ніяк не збільшить очі, зате може значно зістарити жінку. При нанесенні тіней головне підібрати відтінки гармонійні вашої зовнішності. При використанні темних, синіх і блакитних відтінків варто бути особливо обережною, такі тіні можуть створювати ілюзію хворобливих кіл навколо очей. Завершений вигляд макіяжу очей додасть туш для вій, саме вона робить очі загадковими, ваблячими і мерехтливими. Підфарбовування вій здійснюється акуратними рухами від коренів до кінчиків. При використанні туші, що подовжує техніка макіяжу вимагає почекати висихання кожного шару перш, ніж приступати до наступного, інакше досягти ефекту подовження не вийде.

Щоб надати обличчю здоровий рум'янець використовуються рум'яна природного відтінку, вони повинні лише злегка відтіняти скули. Залежно від кольору шкіри варто вибирати рум'яна рожевої палітри або кольору засмаги, а коричневих тонів варто уникати, вони можуть зістарити жінку і найчастіше не дозволяють особі отримати ефект бадьорості.

Заключним етапом нанесення макіяжу є підфарбовування губ. Секрети макіяжу глася, що відтінок помади не повинен бути дуже яскравим, він повинен гармоніювати з кольором волосся і шкіри дівчини. Тут важливо не переборщити, занадто яскрава помада не зробить губи більше, скоріше вона зробить все обличчя жінки комічним. Якщо хочеться, щоб губи здавалися більш пухкими, то цього легко добитися за допомогою подводочного олівця, його колір повинен бути на пару тонів темніше помади. Так само зробити губи блискучими і пухкими можна завдавши трохи блиску на нижню губу. Більш темний олівець підкреслює контур губ, а світліший - пом'якшує його. Взагалі молодим жінкам не рекомендується використовувати олівець для губ, він скоріше підходить жінкам у віці. При нанесенні помади не можна допускати виходу за край губ.

Ці прості рекомендації як робити макіяж допоможуть уникнути найпоширеніших помилок. Не забувайте стежити, щоб декоративна косметика підходила вашому образу, і ви будете блискучі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий