суббота, 24 марта 2012 г.

Як підтягнути груди


Всім відомо, що чоловічі погляди найчастіше падають на жіночі груди. А що робити, якщо вона вже втрачає колишню пружність і еластичність? Як допомогти їй знову бути на висоті? Як підтягти груди?

Природно ви не зможете повернути колишню форму, але у вас є можливість поліпшити форму грудей. Як підтягти груди за допомогою спеціальних вправ? Для початку постарайтеся контролювати свою поставу. Адже вона найчастіше псує загальне враження про людину.

Результат виконаних вправ буде залежати і від вашого розміру грудей. А деяких жінок все-таки терзає запитання: «Як підтягти груди без пластичної операції?»

Спосіб як підтягнути груди

У такій нелегкій справі вам допоможе масаж, контрастний душ, а також крему і мазі, які зможуть зміцнити і підтримати шкіру грудей. Ці методи будуть дуже ефективними, якщо природа наділила вас маленькими грудьми. Якщо ж ви володарка великої бюста, а після пологів через поганий догляд груди втратила колишню форму, то у вашому випадку, на жаль, крему й мазі не допоможуть.

Почніть з контрастного душу. Він допоможе натренувати тканину грудей, а тепла вода збільшити кровообіг, у той час як холодна допоможе зробити тканину і шкіру грудей більш еластичною. Після душу віддайте перевагу масажу. Можете використовувати спеціальні засоби для поліпшення шкіри грудей. Повільними круговими рухами постарайтеся масажувати груди. Але варто бути обережною, щоб не травмувати груди зайво різкими рухами.Після цього переходимо до спеціальних вправ, які допоможуть скорегувати й підняти груди, а також допоможуть тримати м'язи в тонусі.

Вправи для підтяжки грудей

Перша вправа називається розлучення руками. Для його виконання ляжте на підлогу, на спину. В руки візьміть гантелі або інші предмети, що замінюють їх. Лікті трохи зігніть, а руки тримаєте перед собою. Вдихаєте і з зігнутими ліктями розводите руки в сторони, поки не доторкнетеся до підлоги. Після цього видихаєте і повертаєтеся у вихідну позицію. За один підхід вам треба виконати близько 15-20 вправ. Такі вправи допоможуть вам зміцнити м'язи плечового пояса, грудей та рук.

Наступна вправа - віджимання. Необхідно лягти на підлогу, на карачки. Руки розставити ширше, пальці направити вперед. Кінчиками пальців ніг впертися об підлогу. Слідкуйте за тим, щоб зап'ястя були розташовані під плечовими суглобами, і тіло при цьому утворило рівну пряму. Після цього слід згинати лікті і розводити їх до рівня плечей. За один підхід треба зробити близько 10-15 вправ. Не опускайте голову і не зводите лопатки. Це може зменшити ефективність занять. Щоб не травмувати поперек, не давайте животу провисати. Ця вправа допоможе вам зміцнити м'язи грудей, плечей, а також сідниць і стегон.

Якщо ви будете виконувати всі рекомендації в комплексі, то питання «як підтягнути груди?» Вже не буде для вас актуальним. А ви зможете похвалитися розкішним бюстом, який ваш чоловік оцінить гідно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий