суббота, 24 марта 2012 г.

Нарощування волосся-шкідливо це?


Кожна дівчина, яка хоч раз замислювалася про нарощування волосся, задається цим питанням. Шкідливо чи ні нарощувати волосся.

Отже, це шкідливо ЯКЩО:

- У Вас випадає волосся, не просто 2-3 волоска в день, а як говориться, «лізуть жмутами», в такому випадку процедура нарощування Вас не врятує, а лише нашкодить. Так що спочатку лікуємо, а потім нарощуємо.
- Сильно пошкоджені фарбуванням або хімією волосся. Таке волосся дуже слабкі і можуть почати обламуватися від кореня, навіть при правильному нарощуванні.

Якщо волосся в порядку нарощування НЕ ПРИНОСИТЬ ШКОДИ якщо, дотримуватися всіх рекомендації по догляду:
- Не лягати спати з мокрою головою
- Обов'язково на ніч збирати волосся у хвіст / косу
- Користуватися спеціальним гребінцем
Найважливіше правило: не затримувати з корекцією волосся! І не знімати їх самостійно!

Пару слів про корекції:
Є дівчата, які хочуть носити волоссячко довше, клейове нарощування дозволяє носити волосся до 5-8 місяців в залежності від темпу росту волосся, але треба враховувати, що такий тривалий час шкарпетки не може не позначитися на своїх волоссі! Кожен день у нас випадає певна кількість волосся, це нормально, але волоссю зібраним в капсулу випадати нікуди, вони залишаються в капсулі і в міру відростання намотуються навколо відросло волосся, створюючи Колтун, пасмо до якої кріпився донорський волосся, починає слабшати і не витримуючи навантаження обривається , це безумовно шкодить Вашому волоссю!
Волосся при капсульному нарощуванні можна носити до корекції не довше 3-х місяців!
Не економте на красі свого волосся, пропустивши потрібний час корекції, нарощування перестане бути безпечним! Ні, лисою Ви не станете, але приємного мало, саме в таких випадках ми чуємо «У мене половина волосся вилізло після нарощування»

Про роботу майстра:
Щоб нарощування було безпечним необхідно так же правильно вибрати майстра!
Його робота повинна виглядати ТАК:
- Рівні ряди, з добре відокремленим проділом.
- Капсули невеликі і не нагадують за розміром горіхи!
- Майстер повинен відокремлювати пасмо Ваших волосся на яку зміцнює донорські волосся в співвідношенні 50/50, тобто по товщині Ваша пасмо і донорська повинні бути приблизно рівні, щоб волосся без проблем трималися до коррекціі. Дуже часто майстри хочуть побільше заробити і намагаються «натякають» побільше пасом і не дотримуються це співвідношення і беруть дуже тонку пасмо клієнтки, в результаті такі пасма не витримують ваги нарощених волосся і швидко випадає. Так бути не повинно, потрібно якомога швидше зняти волосся і знайти іншого майстра!

Дівчатка, хороший майстер і Ваше відповідальне ставлення до догляду за волоссям, зробить Вас прекрасними довговолосим русалками, дотримуйтесь простих правил, не пропускайте корекцію і тоді нарощування для Вас буде абсолютно безпечним і принесе тільки радість!

Комментариев нет:

Отправить комментарий