воскресенье, 1 апреля 2012 г.

Дієта при целюліті


Ця дієта не тільки сприяє розгладженню шкіри і схудненню, але і допомагає вивести шлаки з організму. В результаті покращиться ваше самопочуття, знизиться загальна стомлюваність. Суть її полягає в щоденному вживанні продуктів, багатих калієм.
Сніданок. Вранці до сніданку слід випити склянку негазованої мінеральної води з соком половинки лимона. На сніданок приготуйте собі салат з фруктів (підійдуть кавун, ківі, яблуко, груша, диня), заправлений 1-2 ложками дитячого фруктового пюре.

Обід. Приготуйте овочевий салат з помідорів, огірків, капусти, селери, зелені петрушки і кропу. Овочеву суміш заправте рослинним маслом і лимонним соком. У салат можна додати трохи пророслих зерен пшениці і насіння (краще гарбузових).

Полудень. Ваш полуденок повинен складатися з знежиреного йогурту або повітряної кукурудзи без смакових добавок, коржі з рисового борошна з фруктовим джемом і жмені сухофруктів. Можна додати горіхи і насіннячка.

Вечеря. На вечерю з'їжте 1 ст. ложку приготованої заздалегідь червоної сочевиці, заправленої зеленню, і часточку часнику.

Увага! Під час цієї дієти слід випивати не менше 6-8 склянок негазованої води щодня!

Комментариев нет:

Отправить комментарий