понедельник, 9 апреля 2012 г.

Креми, відбілюючі шкіру обличчя


Крем з ртуттю. Цей крем надзвичайно ефективний, тільки використовувати його слід з крайньою обережністю. Перед тим як почати курс, обов'язково треба провести тест на рівень чутливості шкіри. Є протипоказання для вагітних і годуючих жінок. Завжди дуже уважно читайте інструкцію.
   

Крем з молочною кислотою. Даний крем дуже активний. Він запобігає появі меланіну і загоює шкіру.
    2% саліциловий спирт. Він призначається для нормальної і жирної шкіри. При цьому перед змазуванням спиртом нормальну шкіру краще протерти лосьйоном, а жирну шкіру - вимити з милом. Після закінчення 2-х тижнів курсу такого відбілювання спиртом слід на 3-4 дні замінити його кисломолочним продуктом, а після знову можна використовувати саліциловий спирт. При подразненні шкіри не умивайтеся водою. В цьому випадку спирт потрібно змити рослинним маслом, а після цього припудрити обличчя рисової або картопляним борошном.
    Відбілюючий крем будинку. Розчиніть 15 г ланоліну, додайте 50 г масла кісточкових і 1 ст. ложку натертого свіжого огірка. Цю масу накрийте фольгою і тримайте на водяній бані протягом години. Потім розмішайте, процідіть і ретельно збийте.

Застосування: за 2:00 до того як лягти спати, потрібно втерти готовий крем в області шкірної пігментації, залишки крему зняти серветкою.Застосовувати протягом одного тижня, після зробити перерву на 3 дня.
Як правильно користуватися кремами для відбілювання?

Відбілюючі креми слід наносити на шкіру вранці, а живильні креми - увечері. При цьому вранці шкіру обличчя краще освіжити вологою серветкою, а під очі і на віки нанести живильний крем. За кілька хвилин до виходу з будинку на області шкіри з веснянками необхідно нанести відбілюючий крем.При відбілюванні 10 днів не рекомендується вмиватися вранці, краще використовувати кисле молоко або лосьйон. Після закінчення даного терміну можна починати вмиватися, а також використовувати захисний крем вранці, а відбілюючий, навпаки, ввечері.

Крім використання кремів, масок і лосьйонів, не забудьте і про ефірні олії для відбілювання шкіри. Найефективнішими вважаються масло лимона і масло апельсина. Вони не тільки володіють відбілюючим дією, але і омолоджують шкіру, уповільнюють процес утворення зморшок, а також нормалізують роботу сальних залоз.

Комментариев нет:

Отправить комментарий