пятница, 20 апреля 2012 г.

Імбирний чай для схуднення


Чай з коренем імбиру це приголомшливий напій. Він допомагає схуднути, виводить токсини з організму, лікує розлад шлунка, простуду, він освіжає і бадьорить-все залежить від способу заварювання.
Однак чаєм з імбиром не варто захоплюватися застосовувати при алергії, під час підвищеної температури, жовчнокам'яної хвороби, виразкових колітах і виразках, запаленні кишечника.
Людям з гіпертонією, захворюванням серця бажано проконсультуватися з лікарем.
Годуючим грудьми і вагітним не протипоказане застосування чаю з імбиром, але рада лікаря не зашкодить.

Імбир для схуднення
Якийсь з цих рецептів обов'язково стане вашим коханим.

Основний рецепт.
імбирний чай для схуднення

На дрібній тертці трьом очищений невеликий корінь імбиру. Отримані дві столові ложки нашої сировини, помістимо в літрову каструльку, можна банку. Додамо трохи меду і соку лимона (60 мл), суміш заливаємо окропом. Наполягаємо приблизно годину. Ось і все - імбирний чай для схуднення готовий.
Для початку приймайте по половині стакана, поступово можна довести прийом імбирного чаю до двох літрів за день.


Рецепт імбирного чаю для схуднення (якщо у вас велика вага).
Імбирний чай

Часник посилює дії імбиру. Приготуємо 2 літри імбирного чаю з часником. Візьмемо чотири сантиметри кореня імбиру, дві часточки часнику, окріп.Часник і Корінь імбиру чистимо, імбир нарізаємо тонкими пластинками, часник дрібно ріжемо. Всі заливаємо окропом. Наполягаємо, проціджуємо.Чай готовий. Чай з імбиром для схуднення з кардамоном і м'ятою. Беремо свіже листя м'яти 60 грам, потім подрібнити в блендер, половинку подрібненого кореня імбиру. Викладаємо все в посуд, додаємо дрібку меленого кардамону і все це заливаємо окропом. Настоятися тридцять хвилин. Потім все проціджуємо і додаємо одну четверту склянки апельсинового соку і одну третину склянки лимонного соку.

Готово, але не зовсім - цей напій п'ють холодним.
Використання імбирного чаю допоможе не тільки схуднути, але й перемогти багато недуги Цей рецепт допоможе підбадьоритися і зігрітися при періохложденіі.

Гарячий імбирний чай.

Вичавлюємо з двох лимонів сік і доливаємо кип'ятку, щоб вийшло 300 мл. Потім додаємо трохи корінь імбиру, (мелений теж підійде) і меду (2ч. ложки). Ділимо напій на дві порції, вливаємо віскі (2 ст. Ложки) в кожну порцію. Напій - зелений чай і корінь імбиру зелений чай заварюємо як завжди, п'ять хвилин. Чай виливаємо в термос. Беремо невелику кількість сухого імбиру і додаємо в термос. Чекаємо тридцять хвилин. Чай готовий.

Такий чай допомагає не тільки схуднути, але і перемагає кашель, покращує колір вашого обличчя, позбавляє організм від шкідливих речовин.Заварений як чай корінь імбиру з квітками чорної бузини, м'яти і деревію - врятує від розладу шлунка та біль у животі. Під час схуднення імбир може використовуватися не тільки у вигляді чаю.

Салат для схуднення з імбиром можна вживати в розвантажувальні дні.

Беремо кожного інгредієнта по одній частині: селера, корінь імбиру, цедра апельсина. Далі по дві частини буряка, (попередньо спекти в духовці), і лимона, одну третину свіжої моркви. Все нарізаємо, змішуємо і додаємо рослинне масло. Готово.

Жування свіжого кореня імбиру між прийомами їжі теж сприяє схудненню, якщо пити імбирний чай для схуднення регулярно кілька місяців, результат стане очевидним, приймаючи напій протягом усього року ви позбудетеся від більш ніж десяток зайвих кг. Шанувальниці різних видів чаю для схуднення виділяють імбирний чай, як стоїть на першому місці по ефективності в порівнянні з будь-якими іншими.

Комментариев нет:

Отправить комментарий