вторник, 3 апреля 2012 г.

Тропічна дієта: геть кілограми і целюліт


Цю дієту називають найкращою, оскільки вона не завдає шкоди здоров'ю і ефективна як для схуднення, так і для боротьби з целюлітом.

Усіх без винятку хвилює питання, чи є найкраща дієта і взагалі, що це таке? Найкраща дієта - це дієта, яка не завдає шкоди здоров'ю і при цьому вельми ефективна, причому за короткий термін. Найчастіше, при виборі тієї або іншої дієти, дівчатами звертається увага на такий показник, як терміни схуднення. Однак цей критерій не повинен бути головним при визначенні своєї дієти, навіть незважаючи на швидке наближення літа. Дієта може бути не просто цілком стерпним, але приємною, якщо мова йде про екзотичні фрукти. При цьому меню може бути кожен день різним, адже тропічних плодів безліч.

Користь тропічних фруктів

Організм не може обійтися без фруктів, бувають моменти, що сам організм вимагає різноманітності у вигляді вживання будь-яких екзотичних фруктів. З цієї причини тропічна дієта - найкраща дієта з усіх, коли-небудь пропонованих дієтологами. Ідеальна дієта з тієї причини, що в екзотичних фруктах містяться вітаміни, які так необхідні під час схуднення. Так, наприклад, травлення можна поліпшити, вживаючи такі фрукти, як ананас і помело. Крім того, ці тропічні жителі здатні виводити з організму зайву рідину.Екзотичні фрукти швидко вгамовують голод. Почуття обмеження не виникне, тому що така дієта солодка.

Кому підходить дієта

Найкраща дієта отримала свою назву, тому що підходить для всіх - і тим, хто бажає скинути зайву вагу, і тим, хто бажає позбавитися від ненависного целюліту. Забрати зайву вагу і об'єм можна завдяки тому, що тропічні фрукти очищають організм і мають сечогінну дію. Іншими словами, обсяг йде через позбавлення від токсинів. Жирові скупчення у вигляді грудочок також йдуть. Деякі жінки, навіть молоді дівчата, страждають набряклістю. Тут також приходить на допомогу екзотика. Проблема з травленням, важкість у ногах, поганий настрій - все це можна вирішити за допомогою фруктів, які піднімають настрій.

Ананас

Найкраща дієта включає в себе вживання уродженця Бразилії - ананаса. Ананас - це перший фрукт, який був привезений до Європи і який підкорив її. В ананасі міститься велика кількість йоду. Ананас рекомендується вживати не тільки тим, хто прагне схуднути, але також після рясної їжі, тому як ананас виступає в якості помічника травного процесу. Ананас має лікувальні можливостями, знімаючи запальні процеси. У ньому містяться такі вітаміни, як вітаміни A, B, C. Швидке насичення досягається за рахунок клітковини, яка до того ж знижує рівень холестерину. У 100 г ананаса міститься всього 48 ккал, 12% вуглеводів і 86,3% води.

Помело і манго

Помело має досить товстою шкіркою. Найбільше в цьому фрукті міститься вітаміну C. Як і ананас, помело діє як сечогінний засіб.Помело - активний помічник у боротьбі з апельсиновою кіркою, холестерином, набряками. Крім вітаміну C в помело є калій і залізо.Більш смачними вважаються помело рожевого кольору, в якому вітаміну C в кілька разів більше. У 100 г помело всього 30 ккал, 6% вуглеводів, 2,7% клітковини і 91% води. Манго - це фрукт, який був відомий ще в стародавні часи. Манго може похвалитися антиоксидантами, вітаміном B5, який сприяє кращому засвоєнню цукру. Манго можна вживати окремо і додавати його в будь-салати і приправляти їм страви з м'яса. У 100 гр. містяться 60 ккал.

Дієтичне меню

Дієтичне меню включає в себе не тільки тропічні плоди, але також і молочні продукти. Так, наприклад, меню може випрасувати наступним чином:

на сніданок можна з'їсти фруктовий салат і випити зелений чай,

на ланч - 1 ст. л. мюслі і знежирений йогурт,

на полудень - 1 стакан коктейля, приготованого з манго і ананаса.

Варіантів обіду і вечері безліч. В основному це салати і гарніри. На обід можна вибрати салат з оливок і паростків сої, плюс до цього курку, приправлену лимоном і часником, а на десерт - 2 кружечка ананаса. Інший варіант обіду буде складатися із зеленої квасолі, приправленої помідорами та цибулею з пюре, приготованим з манго і ананаса.

Комментариев нет:

Отправить комментарий