воскресенье, 15 апреля 2012 г.


Як позбавитися від молочниці назавжди: прості вирішення складної проблеми
Поширена проблема молочниці рано чи пізно наздоганяє майже кожну з жінок. Відчуття дискомфорту, поява свербежу, болю і рясних білих виділень - ось основні симптоми даного захворювання. Як назавжди позбутися від молочниці? Чи існують дієві методи?


Сприятливі умови для появи

Як тільки в організмі відбувається який-небудь гормональний збій, створюються сприятливі умови для розмноження грибка кандиди, як ще по-іншому називається молочниця. Вагітність, менструація, використання гормональних препаратів, прийом антибіотиків - все це явні провокатори молочниці.

З'явитися вона може і внаслідок порушень роботи шлунково-кишкового тракту, в період загострення алергій або ж при неправильному харчуванні. Ну і ще одна не менш поширена причина - недотримання правил гігієни або ж пристрасть до обтягує синтетичному одязі, в тому числі нижній білизні.

Як тільки проблема виникла, потрібно відразу ж звертатися за допомогою до фахівця, хоча є й народні засоби, які користуються популярністю серед багатьох жінок. Проте існує кілька важливих і слушних порад, які відповідають на питання, як назавжди позбавитися від молочниці.

Отже, що ж потрібно робити, щоб раз і назавжди забути про молочниці?
Завдяки цілому комплексу простих і в той же час дуже відповідальних правил жінка зможе сказати цьому неприємному недугу не «до побачення», а «прощай».

    Під час прийняття душу не рекомендується користуватися парфумерними або ж антибактеріальними засобами. Вибирайте або звичайне дитяче мило, або ж спеціальні гелі для інтимної гігієни.
    Обмеження в солодкому - теж немаловажний фактор успішного досягнення мети. Крім того, це допоможе ще й не поправлятися. Додайте в меню біфідо-і лактобактерії, які в рясному кількості присутні в якісних молочнокислих продуктах.
    Важливо користуватися спеціальними серветками-прокладками, просоченими антимікробної рідиною. Такі самодезінфіцірующіе засоби гігієни з'явилися зовсім недавно, але вже користуються великою популярністю серед представниць прекрасної статі.
    Не менш важливо використовувати туалетний папір хорошої якості.
    Забудьте про синтетичному нижній білизні, стягуючі колготках і комбідрес. Віддайте перевагу бавовняним трусиків.
    Використовуйте тільки особисте рушник.
    Під час прийому антибіотиків завжди пийте препарати, що містять «живі» бактерії для відновлення мікрофлори в кишечнику.

Пам'ятайте! Якщо хвороба таки настала, не можна приймати ванни, а також використовувати креми і ароматизатори для промежини, оскільки все це лише ускладнює перебіг молочниці і ще більше запалює слизову. Не забувайте про ці прості жіночих істинах - і ви ніколи не зіштовхнетеся з неприємним недугою. Будьте здорові!

Комментариев нет:

Отправить комментарий