вторник, 17 апреля 2012 г.

Макіяж для брюнеток, макіяж очей, вечірній макіяж для брюнеток



Будь-яка жінка за допомогою добре підібраного і професійно виконаного правильного макіяжу може підкреслити колір свого волосся і зробити риси обличчя більш виразними.

Макіяж для брюнеток: зазвичай вважається, що брюнетки повинні вибирати для себе яскравий і інтенсивний макіяж, а палітра світлих і пастельних тонів їм не підходить тому, що робить обличчя невиразним і безбарвним.

 Але слід пам'ятати, що крім кольору волосся, відтінок шкіри і колір очей теж грають роль при виборі макіяжу. Тому в макіяжі для брюнеток рекомендації щодо вибору косметичних продуктів і відтінків можуть бути самими різними. Тут дуже багато залежить від індивідуальності та особливостей зовнішності.

Макіяж для брюнеток: Тон

 Перед тим, як приступити до макіяжу, проводять процедуру очищення шкіри, з подальшим нанесенням легкого денного крему. Власницям чорного волосся, темно-сірих, карих, чорних очей і смаглявої шкіри, необхідно підбирати основу або тональний крем тютюнового відтінку, кольору охри або природного засмаги.

 Пудра також повинна бути близькою за тону до перерахованих відтінкам. Такий цветотип увазі макіяж яскравих і помітних тонів. Рум'яна підбирають червоно-рожеві, коралові або темно-персикові.


Брюнетки з темно-каштановим волоссям, смаглявою шкірою, зеленими або карими очима повинні звернути увагу на тональний засіб і пудру персикового кольору. Якщо ви накладаєте вечірній макіяж, виберіть тон темніше, і рум'яна підійдуть коричневих відтінків, тільки не забудьте добре розтушувати їх на вилицях.



Макіяж очей для брюнеток


Карооким брюнеткам з чорними волоссям і жінкам з очима чорними або темно-сірими, власницям смуглявої шкіри в макіяжі можна багато чого: туш і підводка чорного кольору, інтенсивно накладені тіні для вечірніх випадків.


Колірна гамма темно-карих очей включає в себе: темно-сірі і темно-коричневі тіні. Сині й чорні очі можна підкреслити тінями сріблястою, синьою, сіркою або фіолетового палітри.


Смагляві брюнетки з темно-каштановим волоссям, зеленими або карими очима в макіяжі повинні використовувати підводку менш інтенсивного тону і туш коричневого кольору. Гармонійно будуть виглядати тіні теплих бронзових, а також зелених відтінків.


Макіяж для брюнеток: Губи


Брюнетки, накладаючи макіяж, можуть собі дозволити зробити акцент на губах та їх формі. Тому вітається використання контурного олівця для губ, тоном темніше, ніж використовувана помада.


Брюнетки, у яких карі, чорні очі або темно-сірі очі, смуглява шкіра і чорне волосся можуть фарбувати губи помадою рубінового або насичено-рожевого кольору, а зверху додати шар блиску.


Якщо блиск для губ використовується окремо, він не повинен бути безбарвним, а навіть навпаки, мати інтенсивний червоний відтінок.


Вечірній макіяж для брюнеток


Помада для вечірнього макіяжу підбирається малиново-червоного або темно-червоного кольору. Смуглянка з темно-каштановим волоссям, зеленими або карими очима, потрібно придивитися до помади темно-рожевого або коралового кольору.


Для вечірнього макіяжу та виходу у світ брюнеткам добре підійде червоно-коричнева або рубінова помада. Темноокі брюнетки зі світло-каштановим волоссям і засмаглою шкірою для денного макіяжу можуть використовувати світло або темно-рожевий варіант помади.

Для вечірнього макіяжу брюнеткам краще взяти помаду неяскравого червоного кольору, яка вигідно підкреслить ваші губи. І останнє, на що хочеться звернути увагу чарівних брюнеток.

Перераховувати всі варіанти поєднань кольору очей, волосся, відтінків шкіри і косметики необхідної для макіяжу можна нескінченно довго.

Комментариев нет:

Отправить комментарий