вторник, 24 апреля 2012 г.

Як позбавитися від зайвого волосся на тілі


Красиве та пишне волосся для кожної дівчини є предметом гордості і заздрості. Ми докладаємо зусиль для того, щоб волосся росло швидше і ставали гущі і в той же час вони починають рости зовсім не в тих місцях, в яких нам потрібно. І тепер уже доводиться боротися із зайвими волоссям на тілі.

Звичайно, зараз багато доступних засобів, за допомогою яких можна легко позбутися зайвого волосся: це і епіляція, і депіляція, і бритва і навіть вищипування. Але всі ці способи дають нам лише короткочасний ефект і часом дуже навіть хворобливі і супроводжуються роздратуванням і неприємними відчуттями.

Я хочу поділитися з вами народними засобами проти зайвої волосатості. Деякі з них можна навіть застосовувати на обличчі, адже багато дівчат дуже страждають через те, що на обличчі з'являються чорні вусики.

Якщо у вас багато зайвого волосся на тілі, не полінуйтеся, сходіть до ендокринолога. Адже підвищена волохатість може бути першим дзвіночком небудь серйозної хвороби.

Народні рецепти для позбавлення від зайвого волосся на тілі.

    Кропива-крапівушка.

Насіння кропиви, приблизно 50 г. розтовкти і додати 120 г. рослинного, лили оливкового масла. Одержаний розчин треба помістити в темне місце на два місяці.
Для того, щоб приготувати цей засіб, потрібно багато часу, але зате результат не змусить довго чекати. Вже через тиждень зайве волосся на тілі почнуть випадати, і ви забудете про них більше, ніж на 1 рік.

    Перекис водню вам на допомогу.

Дуже ефективний засіб від небажаного волосся на тілі можна приготувати зі звичайної перекису водню. Нам знадобиться 1 ч. ложку, 6%-перекису, стільки ж улюбленого рідкого мила. Інгредієнти перемішати і додати 5 крапель нашатирю. Готовим розчином протирати проблемні ділянки тіла, не змивати хвилин 15. Цю процедуру слід проробляти періодично, 1 раз на тиждень.

    Ванна з марганцівкою.
Цей рецепт мені подобається найбільше.
Перед тим, як прийняти ванну я розводжу в окремому посуді марганцівку, потім гарненько проціджую розчин, щоб не було кристаликів, і додаю його в ванну. Вода повинна забарвитися, але не сильно, інакше замість того, щоб позбутися зайвого волосся, ви зможете заробити опіки. Ванну можна приймати хвилин 20-30. Через декілька таких процедур волосся почнуть поступово відпадати. Головне не мочіть в марганцівці волосся на голові, якщо звичайно не хочете похвалитися прекрасною лисиною.

    Користь зеленого винограду.

Самое проблемне місце, на якому можуть рости небажане волосся - це особа. Адже особа - дуже чутлива частина тіла, і всі вищеперелічені способи на ньому застосовувати не слід. Але є один рецепт, який допоможе позбутися від волосся і на обличчі:
Збираємо зелений не дозрілий виноград, вичавлюємо з нього сік і протираємо їм ті місця на обличчі, на яких росте волосся.

В інтернеті можна зустріти народні рецепти на основі волоського горіха, або трави дурман, але мені не хочеться робити огляд цих коштів, так як використовуючи їх можна отримати сильні опіки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий