воскресенье, 15 апреля 2012 г.

Як зробити шкіру тіла гладкою



Догляд за шкірою обличчя має велику актуальність, ніж турбота про шкіру тіла. Однак настає момент, коли ви знаєте, що доведеться оголитися, наприклад, в курортний сезон, і тут ви відразу згадуєте про стан свого тіла, про те, як схуднути, і зробити шкіру тіла гладкою.

Що ж, замість того, щоб втрачати дорогоцінний час, пропонуємо вам прямо сьогодні розпочати процедури, які б оновленню шкіри.

Перш за все, оцініть особливості вашої шкіри. Якщо шкіра суха, то такий засіб, як пілінг, наприклад, можна робити раз на тиждень, для жирної шкіри можна й частіше. До речі, неважко приготувати якісний скраб для тіла в домашніх умовах.

Антицелюлітні масажі із застосуванням ефірних масел м'яти і апельсина добре тонізують, шкіра стає рівніше. Ви також можете проводити розтирання під час прийому душу. Для цього вам знадобиться спеціальна жорстка рукавиця: відмінно усуває ороговілі шкірні лусочки. Масажуйте з кінчиків пальців ніг круговими рухами, поступово піднімаючись вище. Робіть до легкого почервоніння.

Також для прийняття душу можете використовувати мило ручної роботи (продається в спеціалізованих магазинах), наприклад, з висівками. Воно прекрасно зволожує шкіру, а заодно і обладет отшелушивающим ефектом.

Після проведення таких процедур не забувайте наносити на шкіру живильні або зволожуючі олії та креми.

Для зняття втоми, додання бадьорості шкірі дуже корисно проводити контрастний душ, правда, у нього є протипоказання. Але в цілому, він сприяє зміцненню судин, посилює кровообіг, лимфоток, що в свою чергу прекрасно оздоровлює шкіру, вона набуває здоровий відтінок і гладкість, що і було потрібно довести.

Комментариев нет:

Отправить комментарий