воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Як збільшити груди в домашніх умовах


Багато жінок задаються питанням про те, яким чином можна без операцій в домашніх умовах збільшити груди. У даній статті мова піде саме про це питання, що хвилює багатьох жінок. Відразу ж обмовимося про те, що якщо Ви бажаєте кардинальної зміни розміру своїх грудей, наприклад, з першого розміру до третього, то даний інформаційний матеріал не допоможе. Якщо ж Ви хочете зробити свої груди ідеальними, а до фахівців у клініку звертатися не хочеться, то можете скористатися рекомендаціями, які будуть приведені в даній статті нижче.

І так, перейдемо до самих рекомендацій. Детально зупинимося на кожному пункті.
Вправи для збільшення грудей

Займайтеся всього по 10-15 хвилин в день по спеціальному комплексу фізичних вправ і приблизно через 10-15 тижнів Ваша груди приємно здивує не тільки Вас. Слід виконувати вправи, про які поговоримо нижче.

Необхідно віджиматися. Спробуйте для початку віджиматися від лавки, а потім від підлоги. Також можна займатися вправами з еспандером, які спрямовані на збільшення м'язів грудей.
Як збільшити груди компресами

Бажано цю процедуру проробляти після фізичних вправ, про які йшлося вище. Процедура займає також близько 10-15 хвилин. Для цього п'ять чайних ложок підігрітого молока потрібно буде змішати з однією чайною ложкою сиру, все це треба перемішати і змастити цією сумішшю свій бюст.При намазуванні потрібно масажувати груди, як би намагаючись її підняти вгору, але робити це треба акуратно. Крім цього, також допомагає і пропущений на тертку огірок.
Намагайтеся не пити і не курити

Намагайтеся не пити і не курити, або намагатися це робити якомога рідше. В іншому випадку, вказані вище фізичні вправи і компреси абсолютно ніяк допоможуть. Необхідно вести здоровий спосіб життя і користуватися розглянутими засобами для збільшення розміру грудей в домашніх умовах!Важливо зауважити, що не варто зловживати дієтами, вони шкідливі в цій справі. Крім того, необхідно споживати якомога більше моркви, абрикосів і цитрусових, ці продукти будуть корисні.

У даній статті ми частково відповіли на питання про те, як збільшити груди в домашніх умовах. Розглянуто далеко не всі методики збільшення грудей, лише деякі з них. Так, крім того, що було розглянуто вище, також дотримуйтесь парі рекомендацій, інформація про яких розташована нижче.

1. Слідкуйте за поставою. При ходьбі намагайтеся голову тримати високо, і щоб спина була прямою. Так груди будудуть виглядати краще і буде менше відвисати.

2. Займайтеся плаванням. Це заняття зміцнить грудні м'язи, а холодна вода зробить Вашу шкіру більш пружною. Якщо Ви плаваєте на пляжі, то робити це потрібно обов'язково в купальнику, щоб прямі сонячні промені не потрапляли на груди.

Комментариев нет:

Отправить комментарий