понедельник, 9 апреля 2012 г.

Маски для шкіри повік


Для догляду за шкірою навколо очей після 45 років і не тільки можна використовувати екстракти рослин у формі тоніка, лосьйону або гелю. Вони заспокоять і освіжать шкіру. Слід змочити ними тампон і прокласти до шкіри на 5 - 10 хвилин. Добре тонізують кубики льоду. Для цього вранці після вмивання змочуйте шкіру навколо очей і давайте їй висохнути самостійно. Догляд за шкірою навколо очей в домашніх умовах повинен включати маску (хоча б раз на тиждень). Достатня кількість живильних, тонізуючих і освіжаючих масок для догляду за шкірою повік наведено нижче.

    Хорошим тоніком є ??огірковий сік. Прикладайте до століть шматочки огірка на 5-10 хвилин. Можна зробити тонізуючу маску: змішується і наноситься на повіки на 10 хвилин мікс з 1 чайної ложки огіркового соку і такої ж кількості сухого молока. Після обережно знімається вологим тампоном.
    Для зволоження століття користуйтеся оливковою, касторовою олією, маслом жожоба.
    2 ч. ложки сушеного кропу на 0,5 склянки окропу. Наполягати 15-20 хвилин. Змочені тампони накладати на очі на 20 хвилин. Це освіжить шкіру.
    Живить маска: 1,5 столової ложки томатного соку змішати з 1 жовтком. Розчинити 2-3 столові ложки дитячої живильної суміші в невеликій кількості води і змішати з томатно-жовткової сумішшю. Наносити на шкіру навколо очей.
    Відвар з петрушки: 50 гр. зелені петрушки на 0,5 л води, кип'ятити 15 хв., потім процідити. Ватні тампони змочують і прикладають до очей на 1-2 хв .. Тампон повинен закривати очі від брів до виличної кістки. Повторити 3-4 рази, змочуючи тампони в теплому відварі. В кінці процедури треба зробити холодний компрес, шкіру підсушити і нанести жирний крем. Застосовуючи в процесі догляду за шкірою навколо очей народні рецепти, ви зможете заспокоїти і освіжити очі, при необхідності - зняти запалення.
    Розрізати виноградинку і провести по нижньому століттю очі. Око отримає природне харчування. Дуже корисно так живити очі.
    Натуральна жовткова-медова маска для сухої шкіри навколо очей: взяти 1 жовток і 1:00 ложку меду. Нанести на повіки на 10 хвилин.


Маски - можна здійснювати, використовуючи для цих цілей ягоди: малину, полуницю, горобину, кавун. Якщо у вас немає можливості варити і готувати спеціальні маски, можна просто протерти повіки розрізаними ягодами або їх соком.

Під час догляду за шкірою навколо очей маски необхідно робити заспокійливі. Одним з хороших варіантів є вівсяна маска. Її дуже легко приготувати з вівсяних пластівців і молока. Помістити набряклу суміш в марлю і покласти на шкіру на 20 хвилин. Дуже гарне розгладжують і живить дію надає іспанська маска з відвару квасолі. Відварену квасолю треба протерти через сито, змішати гарячий залишок з лимонним соком (половинка лимона) і ложкою рослинного масла. Наносити на шкіру повік і тримати 15-20 хвилин. Змивати спочатку гарячою, а потім холодною водою. Серед народних засобів згадується медово-вівсяна маска. Вона позбавить від зморшок, але вживати часто цю суміш не варто. Готується вона з двох чайних ложок меду і однієї чайної ложки дуже міцного чаю. Це все змішують з двома ч. ложками вівсяних пластівців. Маска повинна знаходитися на шкірі вік 20 хвилин.

Про те, як доглядати за шкірою навколо очей в домашніх умовах ви тепер знаєте. Залишилося застосувати знання про те, як доглядати за шкірою навколо очей, на практиці. Пам'ятайте, що це займає не так багато часу, а користі приносить багато. Ваші очі будуть красиві: повна відсутність зморшок, мішків, темних кіл. Вас самих здивує стан шкіри навколо очей. Не буде ніякого дискомфорту, втоми, болю і неприємних відчуттів.Використовуйте максимум натуральних компонентів, не зловживайте кремами, використовуйте правильну техніку нанесення і вирішуйте проблеми по мірі їх надходження. У будь-якому віці, в тому числі і здійснюючи догляд за шкірою навколо очей після 35 років, не варто застосовувати все, що попадається під руку. Захищайте тонку і ніжну шкіру навколо очей від жорсткого ультрафіолетового випромінювання, висипайтеся, знімайте макіяж щоденно, живіть шкіру. Раз на тиждень застосовуйте одну з масок. Ефект від догляду за шкірою навколо очей буде очевидний Вам і оточуючим.Приплив уваги гарантований, оскільки третина чоловіків відразу звертає увагу на очі жінки. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий