суббота, 14 апреля 2012 г.

Обгортання для живота: домашня робота



Обгортання живота в домашніх умовах: принцип

Насправді, особливої ??стійкості при самостійному проходженні курсу обгортань для живота і не знадобиться. При правильному виконанні процедури абсолютно безболісні, не займають багато часу і не вимагають особливих знань і вмінь. Набагато складнішою може здатися дорога до салону, де виконуються такі процедури, ніж сам процес.

Правда, не варто очікувати ефекту після першої ж процедури і при його відсутності забувати про обгортаннях, як про метод, не дає ефекту. Щоб повною мірою відчути і побачити результат, потрібно провести мінімум 10 процедур, краще навіть 15-17.

У гонитві за плоским животом і осикою талією не перестарайтеся, роблячи обгортання для живота кожен день. Оптимальною є періодичність раз на два-три дні. При цьому час проведення обгортання для живота безпосередньо залежить від часу прийому їжі. Починати процедуру можна тільки після закінчення 2:00 після їжі, а після обгортання потрібно утриматися від їжі ще на годину.

На відміну від салонів, де під час процедури обгортання клієнтам в основному пропонують зайняти горизонтальне положення хвилин на півгодини-годину, в домашніх умовах у вас з'являється два варіанти: активний і пасивний. Другий варіант - це все те ж горизонтальне положення, приймаючи яке, важливо забезпечити ефект прогрівання. Досягається це шляхом використання теплих ковдр і гарячих (зауважте, гарячих, а не міцних) напоїв.

А перший, активний варіант - це своєрідне поєднання двох способів схуднення (спорт і обгортання для живота).

Обгортання живота в домашніх умовах - це, по суті, три складових: бажання схуднути, харчова плівка і суміш (маска) для обгортання. При цьому суміші можуть бути абсолютно різними, більш-менш ефективними.

Характеризуючись агресивними впливом на підшкірний жир, суміші для обгортань можуть бути агресивними і для шкіри. Якщо вашій подрузі чудово підійшла суміш, приготована з використанням червоного перцю, це зовсім не означає, що така ж суміш не викличе непередбачувану реакцію вашої шкіри. Тому перед використанням суміші необхідно перевірити реакцію шкіри на неї шляхом нанесення невеликої кількості на окрему ділянку шкіри.

Ніяких негативних явищ не помітили? Тоді можна починати процедуру, завдаючи попередньо приготовлену маску на шкіру в області талії і обертаючи себе в цій же області кількома шарами харчової плівки. Після закінчення 40-60 хвилин суміш для обгортань потрібно ретельно змити з шкіри.
Обгортання живота в домашніх умовах: рецепти

Одними з найбільш знаменитих і ефективних є салонні водоростеві обгортання для живота. Зазвичай для такого обгортання застосовують водорості під назвою «ламінарія», оскільки при розмочування вони покриваються тонкою желеподібної плівкою, що складається з альгінових кислот, гіалуронової кислоти, маніту і морської солі.

За допомогою ламінарії можна не тільки прибрати зайві сантиметри в талії, але і усунути в'ялість, сухість шкіри, «підгодувати» її вітамінами.

Водорості ламінарія можна самостійно придбати в аптеці і зробити обгортання живота в домашніх умовах, гідне кращих СПА-салонів. Але не забувайте про те, що водорості перед застосуванням необхідно розмочити, а також про те, що після розмочування вони значно збільшуються в розмірах.

Не менш ефективним є обгортання живота в домашніх умовах з використанням меду. При цьому мед можна або підігріти на водяній бані, змішавши з кількома краплями цитрусового ефірного масла (2 столові ложки меду і 3 краплі масла), або просто змішати з гірчичним порошком, розведеним у воді (тут важливо не перестаратися з кількістю гірчичного порошку).

Мабуть, саме недороге, але при цьому ефективне обгортання для живота в домашніх умовах - це обгортання з блакитною глиною. Таку глину можна купити в будь-якій аптеці, а перед використанням для обгортання розмішати у воді до консистенції, що нагадує сметану.

Великою популярністю користуються і оцтові обгортання для живота. Для таких обгортань крім безпосередньо оцту і харчової плівки знадобиться тканина, яка просочується оцтом. При цьому оцет повинен бути обов'язково натуральним і не дуже міцним (до 4 - 6%).

Обгортання живота в домашніх умовах: протипоказання

У обгортань, як практично у будь косметологічної процедури, існують протипоказання. До них відносяться гінекологічні захворювання (що особливо важливо при виконанні обгортань в області живота), пухлини, серцево-судинні захворювання, варикозне розширення вен, вагітність.

Обгортання живота в домашніх умовах - досить приваблива процедура, особливо якщо врахувати захоплені відгуки про неї. Так що не втрачаємо часу, пляжний сезон все ще триває!

Комментариев нет:

Отправить комментарий