четверг, 26 апреля 2012 г.

Що потрібно знати про туш для вій


Для краси ваших вій, крім харчування та догляду, важлива і косметика. Але до вибору туші і тіней потрібно підійти дуже уважно.
Що потрібно знати при покупці туші для вій

Отже, для того щоб правильно підібрати косметику для типу тієї чи іншої особи, важливо пам'ятати, який колір туші або тіней вам підходить.Після того, як вами вибраний колір, потрібно вибрати фірму. Зараз відомо велика кількість якісної косметики відомих фірм, які випускають дуже хорошу і надійну продукцію, але знову ж важливо пам'ятати, що в сучасний час роблять багато підробок, під відомі марки.


Туш для вій - це зазвичай суміш, яка має сметанним форму, але туш може бути прострочена вже в магазині. Обов'язково при виборі зверніть увагу на термін придатності. Зазвичай туш зберігатися від 3 до 6 місяців, якщо ж на упаковці стоїть термін придатності довше, то, швидше за все, це обман. Краще не купувати туш в невідомих магазинах, кіосках або магазинах без ліцензії. Таких зараз величезна безліч. Для того щоб вибрати туш, потрібно знати багато тонкощів, наприклад, не виключено що на продукцію тієї чи іншої фірми у вас може бути алергія, так що перед тим, як купити туш, протестуйте її на шкірі. Крім того, туш, яку ви обираєте повинна відповідати вашим бажанням і пристрастям, наприклад, одна дівчина віддасть перевагу туш для збільшення об'єму, а інша - для довжини вій, це важливо знати. Обов'язково зверніть увагу, на те, яка ваша туш, водостійка чи ні.
Що потрібно знати про зберігання туші для вій

Зберігати туш теж слід правильно. Не можна зберігати туш не закритою, вона може висохнути. Крім того, якщо ваша туш висохла, краще не продовжувати фарбувати їй очі, це може їм зашкодити. Також якщо туш висохла, не потрібно розводити її водою або кремом, краще позбавиться від неї і придбати нову. Якщо випадково ви купили неякісний товар, то потрібно звернутися до фахівців, і магазин повинен буде повернути вам ваші гроші.

Дівчина, яка вибирає туш, повинна знати, що косметика - це не жартівлива справа, і при не правильному виборі вона може не тільки не дати потрібного результату, але й нашкодити її власнику. Пам'ятайте, на що при купівлі товару ви повинні звернути увагу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий