воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Масаж від другого підборіддя


Масаж від другого підборіддя, при регулярному його виконанні, допомагає розім'яти жирові відкладення в області підборіддя, причому сама процедура не вимагатиме від вас багато часу, і великих зусиль.
Робити такий домашній масаж рекомендується, наприклад, відразу після нанесення крему на шию, вранці або ввечері, а краще звичайно, вранці й увечері.

Не дивлячись на те, що масаж повинен сприяти видаленню другого підборіддя, починати його завжди необхідно з погладжувань, щоб підготувати шкіру до більш активних дій.
Погладжування найкраще робити тильною стороною обох кистей рук, плавно рухаючись ними від середини підборіддя в обидві сторони до мочок вух. При цьому переміщайтеся по підборіддю, спершу вгору, а потім вниз.
Після добре буде зробити кругові розтирання подушечками пальців, рухаючись по всій області підборіддя.

Тепер почніть поплескування по підборіддю тильною стороною пальців обох рук, рухаючись так само, як і при погладжуванні, від середини підборіддя до мочок вушних раковин, переміщаючись вгору і вниз.
Взагалі, дана дія дуже ефективно в позбавленні від другого підборіддя, і його слід робити при будь-якому зручному випадку протягом дня (наприклад, при сидінні за комп'ютером, при перегляді фільму, і т.д.). Зазвичай його рекомендується виконувати таким чином: дуже швидко хлопайте по підборіддю тильною стороною правої руки, до того моменту, поки рука не почне втомлюватися, а підборіддя область «німіти», потім точно так само лівою рукою, і так, чергуючи руки, скільки зможете.

Подальший масаж від другого підборіддя включає в себе щипки підборіддя частини великими і вказівними пальцями обох рук. При цьому намагайтеся не розтягувати шкіру, а навпаки, як би вдавлюють її при кожному щипки.

Після активних поплескувань і щипків знову перейдіть до круговим розтирань підборіддя, і закінчите масаж початковими погладжуваннями.
На всю процедуру даного, і погодьтеся, вельми простого масажу від другого підборіддя повинно йти близько 7-10 хвилин.
До речі, під час цієї дії можна використовувати антицелюлітні креми або гелі.

Також, для видалення другого підборіддя, під час домашнього масажу рекомендується використовувати деякі продукти, наприклад, такі як мед. Це буде сприяти ще краще підтягування шкіри, тільки будьте обережні, тому що чистий мед може викликати вкрай негативні алергічні реакції. Тому, щоб уникнути цього мед рекомендується змішувати в рівних пропорціях з нежирним сиром, або сметаною.
Техніка масажу із застосуванням меду така ж, як і описана вище, тільки виконується на чисту шкіру (без нанесення крему), після чого задіяна зона очищується умиванням або просто тоніком, і потім вже наноситься живильний або зволожуючий крем.

Комментариев нет:

Отправить комментарий