четверг, 12 апреля 2012 г.

Як прискорити обмін речовин?


У першу чергу постарайтеся обмежити вживання жирних продуктів. Відмовтеся від жирного м'яса на користь низькокалорійного: замість жирної свинини - яловичину, замість качки - курку і тд. М'ясо рекомендується не смажити, а запікати у фользі. Також виключите з раціону копченості, ковбаси, сосиски і паштети, які найчастіше виготовляють з додаванням консервантів.

Намагайтеся обмежувати кількість цукерок, шоколаду, печива - ці продукти не несуть ніякої користі організму і порушують обмін речовин. Те ж саме відноситься і до солодкої газованої води.

Обмежте споживання бутербродів - поєднання хліба з м'ясними продуктами, джемом або варенням шкодить вашому обміну речовин. Припустимо є бутерброди тільки з вершковим маслом.

М'ясо і рибу не варто їсти з хлібом, так як ці продукти погано поєднуються і є досить «важкими» для шлунка. Картопля - також не найкращий вибір.Намагайтеся готувати гарнір з овочів з низьким вмістом крохмалю, а також додавати в страви зелень. Важливо також відзначити, що м'ясо і рибу рекомендується запікати або варити.

Не рекомендується також поєднувати м'ясні чи рибні продукти з молочними .

Комментариев нет:

Отправить комментарий