среда, 4 апреля 2012 г.

Народні засоби для м'яких п'ят


Через пару місяців наступить пора туфельок з відкритими пяточками і босоніжок, а для цього нам потрібні, чи ні, швидше необхідні красиві, доглянуті і м'які п'яти. А як отримати максимальний результат з мінімальними витратами часу і фінансів? Найголовніше це бажання і завзятість в боротьбі з некрасивими п'ятами.

Для того, щоб наші п'яти стали м'якими. необхідний ретельний догляд за ногами. Рекомендується регулярне і акуратне очищення ороговілого шару шкіри на п'ятах за допомогою пемзи, але пам'ятайте, що цю процедуру потрібно робити часто, але потроху.

Навчіться робити педикюр в домашніх умовах, адже багато хто з нас живуть в скаженому ритмі і не встигають фізично відвідувати салони краси.

І звичайно ж слід регулярно користуватися домашніми засобами для пом'якшення шкіри.
Народні рецепти для пом'якшення шкіри на п'ятах.

    Картопляна маска

Полягає в тому, що необхідно взяти чайну ложку соку лимона, яєчний жовток і 1 \ 2 чайної ложки картопляного крохмалю. Перемішайте до утворення однорідної суміші, яку тепер нанесіть на пропарені п'яти. Змивати теплою водою, після того, як маска повністю висохне. Обов'язково змастіть п'яти зволожуючим кремом.

    Обгортання маслом для м'яких п'ят.

Перед тим як лягає спати, намажте п'яти кукурудзяним маслом або ж звичайним жирним кремом. м'які пяткіОбверніте плівкою і зафіксуйте бинтом.Вранці попарте ноги в теплій воді протягом 15-20 хвилин, можна зі спеціальною пінкою, а потім за допомогою пемзи помасажуйте шкіру на п'ятах.Бажано повторювати цю процедуру 3-4 рази на тиждень.

    Трав'яний компрес для пом'якшення п'ят.

Запарте дві столові ложки суміші трав (ромашка, череда, сухоцвіт водяна). Промокніть в гарячому настої бавовняну тканину і обгорніть нею п'яти.Наверх покладіть целофанові пакети і зафіксуйте за допомогою бинта, наклавши його по щиколотку. І обов'язково надіньте теплий носок. Ходити з таким компресом протягом години. І, як і в попередньому рецепті, після процедури, ретельно втирайте в шкіру живильний крем. При регулярній використанні такого компресу м'які п'яти вам забезпечені)

Якщо ж у вас немає часу що б зробити маски або ванночки для ніг, тоді просто втирайте в п'яти тепле оливкова олія.

Слідуючи народним радам, ви залишитеся задоволені від отриманого результату, а ваші п'яти стануть м'якими і шовковистим, як у немовляти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий