пятница, 27 апреля 2012 г.

Навчіть красиво фарбувати вії


Багато дівчат, які користуються косметикою, часто задаються питанням: «Як красиво фарбувати вії?» Існує безліч способів красиво нафарбувати вії.

Як навчитися красиво фарбувати вії

Якщо у вас світле волосся і вії, не варто фарбувати їх чорною тушшю, досить коричневої, інакше колір ваших вій буде сильно відрізнятися від кольору волосся.

Кожна дівчина повинна розуміти, що макіяж повинен відповідати заходу, який вона відвідує, будь то вечірка чи ділова зустріч. При нанесенні туші і тіней пам'ятаєте, що занадто яскравий макіяж виглядає зухвало в будь-якому місці. Так що з підбором тіней і туші не перестарайтеся.Ви повинні розуміти, що очі - це ваше відображення, так що подбайте про них. Погляд виглядає дуже красиво і незвично, якщо ваші вії підкручені. Для цього можна використовувати щипці.

Після того, як ви трохи підкрутили вії, слід нанести на них туш, але пам'ятайте: не варто наносити занадто багато. Після того, як ви нанесли туш, нанесіть тіні або рідку підводку, але пам'ятайте, що не варто наносити підводку тим дівчатам, у яких занадто маленькі очі, вона створить ефект ще більшого зменшення. Колір тіней краще підбирати під колір вашого одягу, і краще не поєднувати яскраві кольори з діловою одягом.

Щоб ваші вії не здавалися надто пишними і не виглядали як накладні, можна підвести нижню повіку, але не сильно, тонкою смужкою і не яскравим олівцем або підведенням. Для того щоб ваші вії не здавалися злиплими або з грудочками, не варто наносити туш багато разів, краще проведіть щіточкою один раз і ще один раз злегка доторкнетеся нею до кінчиків ваших вій. Також варто звернути увагу на колір вашого волосся. Якщо ви блондинка, то вам краще використовувати коричневу туш і не надто яскраві тіні. А якщо брюнетка, то, навпаки, варто фарбуватися чорною тушшю і більш яскравими тонами.

Але якщо вас не влаштовує те, як ви наносите макіяж, то краще звернутися до фахівця, який підбере вам макіяж для вашого типу особи, і цей макіяж ви самі надалі будете собі завдавати. Кожна дівчина красива по-своєму, так що косметика - це ще один привід підкреслити вашу красу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий