понедельник, 9 апреля 2012 г.

Як подовжити ноги?


Довгі ноги - це один з незмінних символів жіночої привабливості. Далеко не секрет, що стрункі, загорілі ніжки в міні-спідничці здатні вразити наповал не одного представника чоловічої статі. Але що ж робити, якщо ви не можете похвалитися довжиною ніг, але привертати увагу протилежної статі дуже навіть хочеться? Все дуже просто - необхідно шукати спосіб, як подовжити ноги.

При цьому мова зовсім не йде про операцію, хоча деякі особливо сміливі представниці прекрасної статі заради краси готові лягти навіть під ніж хірурга. Однак хочеться відразу попередити, що операція такого роду вкрай болюча і вимагає тривалого реабілітаційного періоду. Варто лише уявити собі те, що подовження ніг досягається шляхом витягнення стегнової та гомілкової кістки, куди вводяться металеві спиці і стрижні. Таким чином, у цій статті давай поговоримо про те, як подовжити ноги без операції.

Як візуально подовжити ноги?

Перш за все, потрібно навчитися правильно підбирати одяг.

Штани. Кращими помічниками в «подовженні» ноги є класичні брюки максимальної довжини та середньої ширини. Ідеально, якщо вони будуть однотонними, без всіляких накладних кишень, нашивок та аплікацій. Якщо ви - володарка коротких ніг, від джин-«бедровок», краще взагалі відмовитися. Бриджі також слід носити з обережністю, оскільки деякі моделі також роблять ногу коротше.

Спідниця. Якщо професійного стиліста запитають про те, як візуально подовжити ноги, то він, не замислюючись, відповість: «За допомогою спідниці». Тут важливо пам'ятати одне єдине правило - спідниця любить контрасти. Тобто, якщо ви вирішили надіти міні-спідницю, підберіть до неї довгі чоботи, а якщо ви зупинилися на довгому варіанті, підберіть короткі черевички. І ще одне, чим світліше ваша взуття, тим коротше повинна бути спідниця.

Колготки, що подовжують ноги, повинні бути тільки чорного кольору, оскільки бежевий колір повнить і візуально укорочує ногу, проте під світлі чоботи підійдуть тільки бежеві колготки.

Як уже згадувалося вище, взуття, що подовжують ноги, повинна підбиратися відповідно до обраного вами костюмом. Щоб підсилити «подовжуючий» ефект, колготки слід вибирати під колір чобіт.

Що стосується колірних поєднань, то весь ваш ансамбль повинен бути витриманий в єдиній кольоровій гамі, оскільки знаменитий «чорний верх, білий низ» для дівчат з короткими ногами категорично протипоказаний.

Якщо ви сумніваєтеся в тому, чи можна подовжити ноги за допомогою одягу, уважно подивіться на зірок кіно або естрадних артистів. Далеко не всі з них можуть похвалитися бездоганною фігурою, але от стрункості їх ніг завжди можна позаздрити. І причина Як можна подовжити ногізачастую криється не в правильно складеній гімнастичної програмі, а в наявності грамотного стиліста.

Як можна подовжити ноги: ще кілька корисних порад

    Зверніть увагу на свою поставу. Якщо ви звикли ходити, зсутулившись і глибоко втягнувши голову в плечі, то жодні навіть найефективніша гімнастика не допоможе вам досягти результату.
    Якщо ви натрапили на оголошення, де вам за солідну плату пропонується придбати книгу «Як подовжити ноги: вправи» - не давайте себе обдурити. Секрет простий: ефективних вправ дозволяють неоперативним шляхом подовжити ноги не існує.
    Чи не зводите довгі ноги в культ, оскільки ноги «від вух» це лише одна зі складових, але ніяк не основний еталон жіночої краси. Полюбіть себе такою, якою є і обов'язково знайдеться той, для кого довжина ваших ніг не буде мати ніякого значення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий