четверг, 5 апреля 2012 г.

Як випрямити волосся без прасування




Рівні прямі волосся завжди виглядають красиво і універсально. З такими прямими пасмами можна і на нараду піти, і на вечірку. Вони ніколи не виходять з моди. Ідеально пряме волосся може стати вдалим рішенням практично в будь-якій ситуації. А домогтися такого ефекту в лічені хвилини можна за допомогою сучасного прасування для волосся.

Але прасувати волосся згодна далеко не кожна красуня, особливо якщо потреба в цьому виникає дуже часто. Прасочка сильно зневоднює волосся, а якщо він і без того пошкоджений і слабкий, то до такого стайлінгу слід підходити вкрай обережно. Ось чому все більше жінок цікавляться питанням: як можна випрямити волосся без застосування щипців.
 
Фен і щітка

Старий перевірений спосіб - це укладання волосся феном. Щоб вирівняти пасма, слід вологі вимите волосся обробити фіксуючим косметичним засобом для укладання й сушити холодним повітрям за допомогою великої круглої щітки. Обробляйте кожне пасмо окремо, починаючи з внутрішніх і випрямляючи їх щіткою від коренів до кінчиків, обдуваючи феном в тому ж напрямку. Холодний режим важливий для того, щоб не пошкодити волосся. Якщо ж ви не можете відмовитися від теплого або гарячого повітря, обов'язково використовуйте термозахисні кошти.



  Випрямляючий крем для волосся

Сучасна косметологія надає нам різні засоби по догляду за волоссям. У їх числі - спеціально призначені для розпрямлення локонів. Просто змажте цим кремом чисті вологі пасма, рівномірно розподіливши його по всій довжині, розгладжуючи волосся руками. Такі кошти одночасно живлять волосся корисними речовинами, що входять до їх складу.

Однак для фарбованого волосся такі розпрямляють кошти не підійдуть. Особливо, якщо ви фарбуєтеся хною: створилася в результаті фарбування плівка на поверхні волосини просто не дозволить діючій речовині проникнути вглиб.
 
 Підсилюємо дію

Якщо ваші локони дуже неслухняні і випрямити волосся в домашніх умовах непросто, тоді об'єднайте описані способи разом. Спочатку нанесіть засіб для розпрямлення локонів, а потім витягніть їх щіткою з використанням фена.
   
Хімічне випрямлення волосся в салоні

А цей варіант - для лінивих. Якщо немає бажання чи вміння кожного разу возитися з укладанням, можна випрямити волосся в салоні. Таке стійке випрямлення тримається досить довго, поки не відросте «нове волосся». Але в плані альтернативи прасування також може підійти не всім через високу травматичності для шевелюри. Сенс процедури полягає в нанесенні на волосся особливого хімічного складу, який змінює структуру волосся, таким чином розгладжуючи його. Таку процедуру можна провести і в домашніх умовах. Але ми б вам радили все ж звернутися до професіонала, якщо ви любите своє волосся і хочете зберегти їх у якомога кращому стані.
  
 Випрямлення волосся плойкою

Цей варіант також не відрізняється своєю безпекою в плані впливу на шевелюру. Однак цілком підійде тим дівчатами, які не користуються праскою виключно через його відсутність. Випрямити волосся плойкою досить просто: нанесіть на вимите волосся засіб для фіксації і витягайте кожен локон окремо.

1 комментарий: