вторник, 17 апреля 2012 г.

Маски проти посічених кінчиків волосся



Здорове і блискуче волосся - справжнє багатство кожної жінки, дане їй від природи. Чому ж іноді волосся втрачає свій блиск, плутаються і перетворюються в пухнасте хмару над головою? Дуже просто, провиною всьому посічені кінці волосся, а буває, що і вся довжина волосся являє собою сухі роздвоєний волосинки.

У такій ситуації деякі жінки вибирають найпростіший вихід і зістригають пошкоджене волосся. Однак немає гарантії, що через деякий час ситуація не повториться знову, змушуючи володарку розкішної шевелюри позбавлятися своєї гордості сантиметр за сантиметром.

Чому ж кінці колись здорового волосся раптом стають схильні до розшарування? Причин може бути безліч, а іноді спостерігається цілий комплекс руйнують волосся чинників. По-перше, волосся, довжина яких більше 30 сантиметрів, ризикують недоотримати в кінці своєї довжини мастило, що виділяється шкірою голови у свого заснування. Як результат, лусочки волосся не пригладжують, волосся стає тьмяним і втрачають блиск, а кінчики набувають білястий відтінок і починають розшаровуватися.

Не залишаться безкарними завивка за допомогою хімічних засобів, регулярне використання стійких барвників і сушка феном. Не принесе користь волоссю і незбалансоване харчування з відсутністю в раціоні необхідної кількості жирних кислот, а також недостатнє споживання рідин. До речі, про те, які вітаміни необхідні для здоров'я волосся і які продукти повинні бути в раціоні, щоб волосся завжди залишалися здоровими і сильними, я вже писала раніше.

Кінці волосся з кожним днем ??в результаті неправильного догляду виглядають все гірше, що може привести до того, що доводиться пожертвувати довжиною волосся на користь охайного зовнішнього вигляду.
Що ж робити власниці розкішних довгих волосся, щоб уберегтися їх від впливу різних негативних чинників? Існує, як мінімум, десять доступних способів оздоровити волосся і попередити проблему волосся, що січеться. Отже, найпопулярніші маски для волосся, що січеться.

Маска для волосся на основі сметани

У зручній посуді перемішати сто грам сметани і столову ложку масла, бажано оливкової. Якщо оливкова олія з якоїсь причини недоступне, підійде і звичайна рослинне масло. Суміш розмішати і нанести на волосся, приділяючи особливу увагу кінчиків. Для кращого ефекту маску краще залишити на волоссі на термін не менше 1:00, але й не більше 2-х годин, після чого ретельно вимити голову з використанням шампуню. Якщо виконувати цю нехитру процедуру хоча б раз на тиждень, стан решт волосся обов'язково покращиться.

Маска для волосся з реп'яхової олії

Для цього чудодійного засобу знадобиться дві ложки масла реп'яха, жовток з одного курячого яйця і столова ложка меду. Цю маску потрібно ретельно втирати в шкіру голови, а також наносити на пошкоджене волосся. Якщо ж волосся з нанесеним складом укрити теплим рушником, то маска буде ще більш дієвою. Через годину волосся вимити з додаванням оцту.

Яєчно-медова маска проти перетину волосся

З'єднати 1 яєчний жовток, 2 столові ложки оливкової олії і чайну ложку меду. Маска наноситися на всю довжину волосся, а також масажується в шкіру голову, після чого необхідно укрити голову шапочкою для душу і рушником на 20-30 хвилин.

Маска для волосся з оцтом і гліцерином

Для цієї оздоровчої маски знадобиться куряче яйце, дві ложки касторової олії і по чайній ложці оцту і гліцерину. Продукти необхідно ретельно перемішати і збити, а після укласти на волосся на строк не більше 15 хвилин.

Маска для волосся з використанням риб'ячого жиру

Найбільш, мабуть, простий спосіб оздоровити волосся - регулярно втирати в шкіру голови касторове масло або риб'ячий жир на строк до 1:00. Якщо під час терміну дії маски волосся укутати в теплу махровий рушник, то маска буде ще більш ефективною. Масла для волосся, що січеться є справжньою швидкою допомогою і допомагають значно покращити сотояние волосся і шкіри голови.

Маска для волосся з горобини

Для цієї маски в ступі потрібно розтовкти 100 грам плодів горобини, отриманий склад змішати зі склянкою кислого молока і курячим яйцем. Через 20 хвилин після нанесення складу на волосся, вимити голову теплою проточною водою.

Маска для волосся з м'ятними і смородиновим листами

Рівна кількість м'ятних і порічкових листів обдати окропом і залишити настоятися. Через деякий час листя подрібнити, додати вершки і крохмаль в кількості двох ложок. Як і інші маски, ця буде ефективніше, якщо волосся з нанесеним складом укутати поліетиленом, а зверху покрити теплим рушником. Термін дії маски від сорока хвилин. Після того, як волосся будуть вимиті, їх можна прополоскати залишилися відваром.

Цвітіння маска для волосся
М'якоть персика за допомогою блендера або вилки подрібнити до однорідності. Додати до складу кілька крапель олії материнки і три-чотири столові ложки свіжого молока. Через півгодини волосся промити теплою водою з шампунем.

Цілюща маска для волосся з хною і коньяком

Для цієї маски знадобиться кілька грам порошку хни, бажано безбарвної, коньяк в кількості 50 мілілітрів, ложка меду, жовток курячого яйця і їдальня ложка будь-якого рослинного масла. Маска повинна залишатися на волоссі протягом години, після чого маску потрібно змити теплою водою.

Маска для волосся на основі кефіру і морквяного соку

Для лікування посічених кінчиків добре підійде втирання у волосся суміші кефіру і морквяного соку. А хорошою профілактикою, що попереджає утворення посічених кінців, стануть домашні маски для волосся, що січеться на основі ромашкового відвару, настоянки з квітів липи, дикої кропиви і м'яти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий