среда, 11 апреля 2012 г.

У який час краще всього худнути?



Багато хто намагається схуднути, але нічого не допомагає. Виявляється, у кожної людини є свій час, коли потрібно худнути. Якщо дотримуватися біологічний годинник, позбавитися від зайвої ваги, реально. Сьогодні ви дізнаєтеся в який час вам найкраще худнути. В який час доби ефективніше позбавлятися від зайвих кілограмів?
У який час краще всього худнути?

Є час, коли потрібно займатися спортом, коли є, коли зважуватися. Від цього буде залежати те, як ви будете худнути. Зважування. Потрібно зважуватися в той час, як ви прокинулися. Відразу після туалету потрібно зважуватися. Втечение ночі організм втрачає рідину, порядку 1 літра.Втрата через дихання і через шкіру значно більше. Фізичні навантаження повинні виконуватися відразу після пробудження, після зважування. Саме в цей час найвища концентрація кортизолу і з цієї причини краще займатися спортом вранці. Займатися спортом потрібно за 2 години до їжі.

Прийом їжі.
Сніданок, обід і вечерю, повинен бути полудень і другий сніданок. Сніданок повинен бути після тренування. Дуже важливо, ніж снідати, сніданок повинен бути білковим. Чим рідше ви їсте, тим для вас гірше. Організм відчуває голод і знижує обмін речовин. Обід повинен бути в першій годині дня. Припустимо перерву до 5:00. У 10-11 годин ранку повинен бути перекус. Вечеря повинна бути в 6:00 вечора.

Сон.
 Ви повинні висипатися. Якщо людина хронічно не досипає, у нього накопичується жир, а м'язи йдуть. Тому важливо повноцінно спати. Коли ходити в магазин за продуктами? Найчастіше люди ходять в магазин, а потім готують обід. Найкраще ходити в магазин після сніданку, так як ви ситі і купуєте менше їжі. Так ви менше з'їсте.

Дуже важливо приймати клітковину. Це висівки, їх можна їсти з 6 вечора і в 8:00 вечора. Це низкокалорийно, і вони створюють відчуття ситості, так як розбухають в кишечнику. Їх можна їсти і після вечері, коли настає відчуття голоду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий