среда, 25 апреля 2012 г.

Вітаміни для зростання нігтів


Красиві і доглянуті руки і нігті - візитна картка ... будь-якої жінки. Будь-якій жінці приємно, коли її нігті виглядають здоровими, блискучими і викликають захоплення у оточуючих. Щоб надати нігтям такий вид, вам допоможуть вітаміни для росту нігтів. При нестачі вітамінів в організмі нігті відразу ж перестають випромінювати красу, стають ламкими, некрасивими.

Які ж вітаміни сприяють зростанню нігтів? Це можуть бути і аптечні вітаміни, харчові добавки, а так само вітаміни, які виробляються з продуктів харчування. Поговоримо конкретніше саме про продуктові вітамінах.

Вітаміни А і Е - містяться в курячої печінки, яйцях, сирі, свіжих фруктах і овочах, рибі, горіхах, молоці, рослинних маслах. Це жиророзчинні вітаміни. Їх потрібно більше вживати, коли нігті стають тонкими, ламкими, потовщеними до краю нігтьової пластини.

Йод - сприяє гарному росту нігтів. Міститься в морепродуктах: рибі, морській капусті, молюсках.

Кремній необхідний для еластичності нігтів. Він міститься в багатьох рослинах.

Дуже важливим вітаміном для зростання нігтів є біотин (вітамін Н). Він міститься в м'ясі, рибі, печінці та нирках тварин, сирі і молоці.

Деформацію і ламкість викликає нестача сірки. Її можна заповнити, вживаючи часник, цибулю, капусту, свіжий салат, баклажани, гречану і вівсяну кашу.

А для того щоб нігті були гладкими і блискучими необхідно вживати в їжу селен (часник, яйця, субпродукти, оливки, чорна смородина).

Як видно, у багатьох продуктах поєднується кілька важливих вітамінів, що сприяють зміцненню та росту нігтів. Дуже важливо вживати їх в їжу регулярно, щоб нігті отримували необхідні корисні речовини і радували вас своїм зовнішнім виглядом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий