суббота, 14 апреля 2012 г.

Жировики на обличчі. Як позбавитися


Косметологічний догляд за особою в домашніх умовах робить обличчя красивим і здоровим, але існують проблеми, які можна вирішити лише завдяки фахівця. До такої проблеми можна віднести виникнення жировик на обличчі.

В медицині так називають ліпому, яка складається з клітин жирової тканини. Через те, що така тканина розташована дуже близько до поверхні практично всього шкірного покриву, то і ліпома може з'явитися в будь-якому місці. З виникненням жировика на обличчі виникає питання - як його позбутися? Тим більше що це новоутворення має неприємну властивість поступово збільшуватися в розмірах.

У такому випадку необхідна консультація фахівця, який визначить подальші методи позбавлення від цієї проблеми. Якщо жирове освіту тільки з'явилося, то позбутися від нього не складе труднощів. Спеціаліст видалить ліпому за допомогою спеціального препарату, який допомагає розсмоктуванню жирових клітин.

Такий спосіб досить ефективний для новоутворень маленьких розмірів. Позитивний результат наступає через пару місяців.

Якщо ліпома перевищує в розмірі 3 см, то лікар призначає видалення хірургічним шляхом. Лазер є одним з найбільш малотравматичних і безболісних способів видалення жировик.

Існує кілька народних способів лікування ліпоми. Наприклад, накладання на освіту плівки від курячих яєць, змінюючи її по мірі висихання. Або прийом кориці щодня по 2 ч.л. Але ні один народний засіб не дає ніякої гарантії в успішному результаті лікування. Пам'ятайте, що чим раніше Ви звернетеся до фахівця, тим швидше й ефективніше можна буде вирішити цю проблему

Комментариев нет:

Отправить комментарий