среда, 18 апреля 2012 г.

Як наносити макіяж, щоб макіяж тримався?



Поради візажиста з техніки макіяжу, як правильно наносити макіяж, щоб макіяж довго тримався, правильний макіяж і закріплення макіяжу.

Стійкий макіяж і як зробити стійкий макіяж.

 Як часто можна чути:

«Як наносити макіяж, якщо мій макіяж зникає раніше, ніж я доберуся до офісу»,

«У мене немає часу заново фарбуватися по п'ять разів на день»,

«Вранці я накладаю на обличчя« тонну »косметики, а до обіду там не залишається нічого».

Якщо ви теж мучитеся з нанесенням макіяжу, що ж, ви не самотні. Безліч жінок стикається з проблемою правильного макіяжу і технікою макіяжу.

Щоб зрозуміти, що відбувається на вашому обличчі, просто запитайте себе:

 «Мій макіяж змащується?

 Або макіяж довго не тримається і зникає безслідно? »

 Правильний макіяж і як наносити макіяж

Щоб правильний макіяж довго тримався слід звернути увагу на консистенцію вашої косметики (тобто наскільки вона густа або жирна).



Якщо зволожуючий крем занадто важкий, тобто жирний, спробуйте наносити більш легку формулу або не містить масла лосьйон.

Якщо ваша основа занадто важка, перейдіть на основу без масла. Крім того, переконайтеся, що ви закріплюєте основу і маскувальний тон достатньою кількістю пудри.


Якщо ж макіяж не тримається і зникає безслідно, ви, ймовірно, використовуєте недостатня кількість косметики або занадто обережні при нанесенні.

Щоб правильний макіяж довго тримався спробуйте наносити макіяж трохи погустіше, але не робіть його важким. (Це те, що зазвичай називається використанням «важкої руки».)


Такий макіяж може здатися вам трохи яскравіше звичного, зате він буде триматися.


Щоб правильний макіяж довго тримався на обличчі протягом дня, чергуйте кремові (жирні або вологі), сухі шари.


Наприклад, маскувальний тон - волога субстанція - буде триматися, тільки якщо він закріплений пудрою - сухий субстанцією.

Це ж правило відноситься і до шкіри.


Якщо у вас жирна шкіра, потрібно переходити на менш жирну основу, менш жирне зволожуючий засіб і, швидше за все, накладати більше пудри.


Я хочу ще раз підкреслити, як важлива пудра для закріплення макіяжу. Без пудри правильний макіяж напевно «випарується», не буде довго триматися.

Комментариев нет:

Отправить комментарий